Greyson Chance





FANTASTISK!

Sommarsol och halsont

Det verkar som sommaren trots allt tänker komma till oss i år - härligt!

Dock är den här dagen inte lika härlig. I natt vid halv fyra tiden vaknade jag av att det gjorde så grymmans ont i halsen när jag svalde. Så jag väckte Henrik för att bli lite tröstad, dock sa han bara åt mig att gå upp och dricka vatten - och det hjälpte tror ni? Nej. Så jag låg vaken till fyra, sen sov jag till sex, låg vaken tills Henrik gick till jobbig kvart i sju. Sen sov jag till nio och då ringde jag Lindex och sa att jag inte skulle dyka upp idag. Så nu sitter jag här med halsont som inte verkar vilja ge med sig. I morgon ska jag jobba på stads och dit tänker jag trots vilket skick jag än är i.

Så nu har jag läst ut ännu en bok och ska börja på en annan (jag vet, äkta bokslukare). Och så lyssnar jag på Benjamin, min favorit när det kommer till nya musiker. Kolla in hans nya hemsida benjaminpier.com och lyssna på hans nya låt!

I eftermiddag ska jag gå ner till Lollo för att klappa om magen och titta på OTH avsnitt, trevligt! Jag tycker också att lillen kan komma snart så jag kan bära omkring på henne (VET att det är en tjej!) innan jag flyttar till Bryssel. Har redan tänkt ut att det kommer bli perfekt när jag kommer hem sen, då är lillen 1 år och kapabel till att leka och vem kommer inte att vara grymmast på att leka om jag?! Bra va!

Nepp, dags att borra ner sig i nya boken tror jag.

Love - Hanna


Ett år

Idag firar jag och mitt hjärta ett år av kärlek, ett år tillsammans och ett år av lycka ♥

Vimsig!

I mitt förra inlägg så var rubriken Tisdag, dock så var det i måndags jag skrev inlägget och rubriken borde såklart ha varit Måndag. Men vimsig som jag är så fick jag för mig att det var tisdag, woops!

Well well, idag är det hur som helst onsdag och i morgon är jag ledig. SKÖNT! På fredagkväll åker jag och Henrik till Björkfors. Var evigheter sen vi var där, fy skäms!

Nepp, det blev ett kort inlägg för nu ska jag fortsätta läsa min nya chick lit bok!

Love - Hanna

Tisdag

Dagen har varit lång, samtidigt som den har varit kort.

Idag har jag fått börja lära mig kassan på Lindex, sen har jag galgat massa nya sommarkläder till superbra pris - kom och köp! Jag har bara den här veckan och sen två veckor kvar på Lindex. Sen är min praktik slut. Känns rätt skönt (eftersom det är sjukt jobbigt att gå heltid mellan 9-18 för så pass lite pengar) men samtidigt jättetråkigt. Jag trivs hur bra som helst med personalen och dom har verkligen tagit hand om mig. Men som tur är så kommer jag ju hoppa in lite då och då i sommar, parallellt med mitt ordinarie jobb på stadshotellet.

Ikväll är det kungafamiljen kväll. Jag tar igen Familjen Bernadotte programmet sen i torsdags och sen så är det ju Det Kungliga Bröllopet - wiiiii!

Så ligger det till!

Love - Hanna

BRYSSEL, BRYSSEL!

Som ni vet så skrev jag i mitt förra inlägg att jag velat åka som Au pair och att jag har haft kontakt med en familj från Bryssel.

I torsdagskväll fråga dom mig ifall jag ville jobba som Au pair hos dom under ett år och jag kunde ju självklart inte göra annat än att tacka ja!!

Så kära vänner, den 23 augusti flyttar fröken Jonsson till Bryssel - weeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiii

Au pair

Länge, länge har jag funderat och velat åka som Au pair. Jag var nära att åka i vintras, i januari men så kom jag in i Örebro och flyttade dit. Nu är jag på det igen och funderar på att åka i höst.

Jag har fått kontakt med en jättetrevlig familj i Bryssel som är intresserade av att ha mig som Au pair. Jag vill åka till Bryssel för att det är Europas huvudstad och så är det många svenska familjen som bor där. Det hela känns lite läskigt, men jag tror att det skulle bli ett riktigt äventyr!

Ni kanske tänker att det är svårt att åka infrån Henrik. Och ja, det kommer det. Jag kommer hata det, men samtidigt så vill jag det här och han med. Han pushar mig massvis och en flygbiljett till Bryssel är inte så himla dyr. Vem har sagt att man inte kan hålla kärleken vid liv ändå? Det här kan väl vara bra för oss? Det finns mycket man frågar sig, men jag tror på oss och jag tror att det här bådar gott för oss båda.

Well well, ville mest berätta om mina planer inför hösten. Nu vet ni!

Love - Hanna

XS, S, M ...

L, XL, 2XL ...

Igår och idag har jag gått igenom hela underklädesavdelningen på Lindex. Jag har sorterat så storlekarna hänger i rätt ordning, så det inte är för många av varje (två av varje storlek) och så att det ser snyggt ut. Det tog mig två dagar, eller rättare sagt 16 timmar att fixa i ordning hela avdelningen. Jobbigt, men ganska kul. Sen kommer det ju många som vill ha hjälp med såklart, men annars har jag hållt mig där borta. Men idag blev jag äntligen klar!

Igår tog jag och Lollo en promenad till Trollgatan för att lämna min tröja och mitt linne som det är jäger fläckar på sen i lördags för Susanne skulle se ifall hon kunde hjälpa mig att få bort dom. Det var nog bra att vi tog den promenaden igår, för idag har jag så ont i huvudet att jag tror att det spricker - så jag skippa friskis. Det får bli på torsdag.

Hade visst inte så mycket att säga idag, men nu ska jag i alla fall se om jag kan väcka min pojk. Han slumra visst till här bredvid, hihi

Love - Hanna

Knäpp lördag

I helgen har det varit firande och festande så det står härliga till!

i fredags var, som ni vet, valborgsmässoafton! Det blev förfest hos Tobbe och dom stora killarna tog så väl hand om lilla mig - dock var det meningen att det skulle bli Örs, men fröken var på tok för trött efter att ha kommit hem från Lindex vid 18. Så jag gick hem och sov, MYCKET BÄTTRE!

I går blev det brygghuset för att fira/eller nåt liknande med dom som är sponsorer för Vimmerby IF och efter en seger på vallen så kunde man ju inte annat att ha kul! Jag, Henrik, Michael och Susanne åt massvis med god mat först och drack gott och hade det lugnt och skönt tills fotbollsspelarna kom och festen drog igång! Det blev mer än vilt och jag fick jäger spilt på både min tröja, jacka och sjal - inget vidare, men jag kunde inte annat än skratta åt det! Min karl tappade fotfästet någonstans på vägen och det blev en lång promenad till PiriPiri där vi sedan fick skjuts av Angelica och Allie hem sen, tack!

Idag har jag tvättat, som tur var fanns det en tvätttid över som jag kunde ta. Det var mer än behövligt efter gårdagens bravader! Mannen ska spela match i Tuna - han verka må bra, så det ska nog lösa sig och jag ska till Emanuel och Lollo och spela Bingolotto (tror jag börjar bli lite spelberoende)!

Nu ska jag ner till tvättstugan igen!

Love - Hanna

RSS 2.0