Hem ljuva hem

I morgon flyger jag hem till älskade Svergie! Känns jätteskönt att få komma hem lite.
Så fram till söndag kommer ni inte att få höra mycket i från mig här, kommer spendera all min tid åt mina nära och kära och göra mitt bästa som gudmor på Sixtens dop på lördag!

So, I´ll be back at sunday!

Love


Ingen unik blogg!

Jag läste precis Isabellas blogg och såg att hon hade skickat sin bloggadress till 118 800. Och jag kunde bara inte låta bli att göra detsamma och det var ju ett trevligt (?) litet svar jag fick ...

hannisjonsson.blogg.se verkar vara intressant för de som känner henne men nu är det så att vi på 118 800 tyvärr inte känner henne. Visst verkar hon ha riktigt trevliga vänner, söta kläder och en skön humor, men det finns ingenting med hennes blogg som gör henne särskild unik. Kanske kan hon försöka skriva om saker som väcker mer intresse hos folk? Då kommer chansen för henne att bli en framgångsrik bloggare att öka mycket! Mvh 188 800

HAHA! Visste inte att min blogg var tråkig! Men jag håller med om att den inte är speciellt unik, men jag tror att jag kommer köra på i ungefär samma stil - att bli en framgångsrik bloggerska är nog ändå inget för mig, hehe! Jaja, får nöja mig med att det verkar som jag har söta kläder i alla fall - HAHA!

Svensk mark

På onsdag flyger jag mot svensk mark. Jag ska åka hemåt för Sixtens dop. Så det blir skönt med en lång helg hemma innan jag åker tillbaka hit igen på söndagen. Ska bli skönt att bara få krama om mitt hjärta och få lukta på honom - gud vad jag kan sakna Henriks lukt, helt otroligt! Men det ska även bli så skönt att få träffa mamma, min älskade lilla mammi - vad skulle jag göra utan henne?! Självklart blir det att svänga förbi Lollo med, ett måste givetvis! Synd bara att Linis är i Växjö, men tur att jag får träffa henne på dopet. Så min lilla weekend hemma kommer bli toppen, ja till och med mer än toppen!

Love

Skype

Jag älskar skype!

Ikväll har jag skypat med Lollo och Sixten, himla skönt att få prata av sig lite med Lollet. Behövs alltid! Annars skypar jag varje dag med mamma, jag är en riktig mammagris så det är skönt att kunna höra av henne varje dag. Annars ringer man gratis härifrån till alla hemtelefoner i Sverige, vilket är ett stort +. Att kunna se Henrik via Skype är fantastiskt, känns som man är mycket närmare varandra än vad man egentligen är. Tänk vad framtiden tar oss!

I morgon ska jag på bio med hon Maria som jag skrev om i förrförra inlägget, hoppas det blir bra - hon verkar väldigt trevlig :)

Nu ska jag krypa i sängen. Tidiga mornar är det minsann!

Love

Säker.



aldrig trodde jag att jag skulle känna det jag gör. tänk att en helt vanlig kväll kan förändra så mycket. det vi har är så speciellt. du är mer än bara en pojkvän. du är min bästa vän, min rådgivare, min fasta punkt, min glädje, min tröst, min trygghet, min framtid, min själ, mitt hjärta - du är mitt allt. jag gör allt för dig. jag är så glad att jag har dig. du är världens finaste människa. tack för att du är min. jag älskar dig henrik, nu och föralltid

Jobbig början

Nu sitter jag här i mitt lilla Aupairrum, jättemysigt och fint! Igår landade jag i Bryssel och det är himla mycket nytt som ska tas in. Jag har alltid svårt för att vänja mig snabbt, så mina två intensiva dagar här har varit lite jobbiga. Men familjen är jättesnäll och supertrevliga och barnen är livliga men gulliga - ABSOLUT! Men det tar ju alltid lite tid att hinna komma in i allt och så saknar jag givetvis Henrik ... a lot.

Idag var min första ensamma dag med barnen, fick gå upp kl.06.00 för sen vänta på att dom skulle vakna (här har dom fortfarande sommarlov så därför väcker jag dom inte). Som tur var så kunde jag slockna lite i soffan till 07.45 då lilltjejen vakna. Sen dess har det blivit tvtittande, spel, gunga, dataspel, bus och massa annat. Klockan 14.00 kom mamman hem och då åkte vi in till Bryssel för att jag skulle få se mig omkring lite - kanske inte världens mysigaste stad, men ändå helt okej!

I morgonbitti blir det ungefär samma schema och på eftermiddagen sen kommer Adams bästa kompis hit och hans Aupair Maria. Så det ska bli kul att få träffa henne - hoppas vi klickar lite i alla fall!

Nu ska jag passa på att ta det lugnt!

Love

Back from Barcelona







Nu får ni inte mer bilder, snålt kanske ni tycker men jag orkar inte ladda upp ;) Vi har i alla fall haft så himla, himla bra och jag längtar redan tillbaka massvis. Vi har sett jättemycket, varit på akvarium och på Zoo och åkt båt. Helt enkelt världens bästa semster!

I morgon flyttar jag till Bryssel. Är lite nervös, men tror och hoppas att det kommer gå bra! Har all packning kvar dock, men mamma får hjälpa så går det nog fort! Nu ska jag passa på att mysa med familjen :)

Love

Barcelona!

I morgon åker jag och Henrik till Stockholm för att bo på hotell en natt för att sen åka till BARCELONA! Längtarrrr!

Igår hade jag besök av finaste tjejerna Linda och Jeanette. Mycket prat och mycket mys blev det. Alltid lika skönt att träffa dom, min kisafamilj!

Just nu har jag diskat, damsugat av golvet och tvättat inför lilla resan. Så nu är det minsann fint här igen. Bara packningen kvar.

Dags att ta tag i den, lär ju ta sin lilla tid ...

Love

Back.

Tro det eller ej. Men jag är tillbaka!

Efter ett långt sommaruppehåll ska jag ta tag i mitt bloggande, så ni kan få följa med mig på mina äventyr.

Sommaren har gått fruktansvärt fort, jag har varit mestadels på Stadshotellet och jobbat, men också en del på Lindex. Jag har serverat Kevin Borg vin och Björn Hellberg fatöl - nöjd? Jo, lite!

Även ett litet tillförskott har anlänt till oss, lilla Sixten. Lilleman som vi har väntat på i 9 månader kom ut den 24 juni och moster Hanna blev överlycklig. Sixten ska döpas den 4 september och gudmor är inte mindre än jag själv, stolt och glad! Han är en riktig charmör och en snäll liten bebis som gör livet lite väl lätt för mamma och pappa ;) Men vänta ni bara, snart blir det liv i luckan!

Själv vill man inte vara sämre, så den 22 augusti åker jag ner till Bryssel för att få två söta barn att ta hand om: Alma, 7 och Adam, 6. Nervositeten börjar tillta lite, men jag känner mig säker - det ska bli så kul! Jag har velat åka så länge och nu är min chans här! Jag ska även plugga franska, så jag hoppas att det går bra. Tur att jag inte kan bli sämre än vad jag redan är i alla fall.

Men först och främst ska jag åka till Barcelona på söndagmorgon med min älskling. Vi ska vara borta fem dagar, så då blir det ingen bloggning. Men sen när jag kommer hem ska jag dra igång på riktigt, vill ju att ni ska få hänga med mig!

Ikväll ska vi till mamma och pappa och grilla med hela familjen en sista gång innan jag flyttar. Träffar inte min bror så ofta så det kan ju vara kul att träffa honom innan jag sticker för ett år.

Nehe, nu ska jag göra mig i ordning innan hjärtat kommer hem och det är dags att åka!

Love

RSS 2.0