Linköping!

Nu drar jag till Linköping en sväng med min Tove!

ÄLSKAR ATT GÖRA AV MED PENGAR, WIIII



ikväll ska vi vara lekledare på lilla Thelmas halloweenparty, haha! Tove, jag och massa sjuåringar - YEAH! Har längtat så himla mycket efter henne, så vad vi än gör kommer bli bra känner jag.

Mitt första pris ♥

Vinterjacka

Slänger upp en bild på vinterjackan 2009



från Intersport

Som gamla goda tider ...

I kväll vankas det en promenad med Linis i Horn. Exakt vad jag behöver. Ska bli skönt att bara få prata av sig lite, hihi. Skönt med en promenad efter att ha jobbat åtta timmar i dag med.

Snart packar jag ner hela min garderob och flyttar in hos familjen Milton. Sex mil är fruktansvärt långt och jag tycker inte om att behöva sakna hela tiden. Det är faktiskt inte alls roligt ...

I går köpte jag en ny mascara på Cubus, i dag såg jag att den var blå ... fuck!

Nu ska jag gå av mig lite ilska, saknad och trötthet.

Glitter in the air




Pink, You´re phenomenal

Fina vänner!





Kärlek ♥

Idag blev det en tripp till städernas stad - Vimmerby, med mamma, Karin och Elisabeth (Karins kompis) Jag inhandla en vinterjacka, en kofta och lite smink. Så nu är jag redo för vinter, hihi. Efter en tid på stan åkte vi till Gullringen och bada, så nu är jag trött. I kväll blir det Grey´s and I love it!

Farmor



Världens finaste farmor. Jag saknar dig så det gör ont ♥

Sju budord för ett fantastiskt förhållande

hittade dessa tips på Cosmopolitan.se. Jag gillade dom och tänkte dela med mig!


Kommunikation:
Var raka och ärliga mot varandra, samtidigt som ni tar er tid att lyssna på vad den andra tycker och tänker.


Konfliktlösning:
Lär er att fokusera på det ämne ni diskuterar istället för att gå in på sidospår (som hur dålig han är på att diska). Öva på att förlåta, och att själva kunna be om förlåtelse.


Kunskap:
Lär er saker om varandra, som till exempel: er favoritmat eller anekdoter från er barndom. Genom att lära känna varandra kan ni bättre tillgodose varandras behov.


Livskunskap:
Jobba på att må bra i er själva och planera framåt. Studier visar att par som känner sig trygga inför framtiden också håller ihop längre.


Självutvecklande:
Utvärdera era styrkor och svagheter och arbeta för att utvecklas som människor. Par som ser även misslyckanden som möjligheter till förändring och strävar efter att nå sina mål får även ett bättre förhållande.


Stresshantering:
Stress kan vara en sann romantikdödare. Undvik genom att träna på att slappna av och prioritera bort saker. Då har ni mer tid till varandra.


Sex och romantik:
Ta er tid till varandra, både i sängen och genom att bara vara tillsammans. Det ökar intimiteten mellan er och gör att ert förhållande växer.

Working nine to five

eller rättare sagt sju till femton.

Resursen ringde förut och bad mig jobba på gruppbostaden i morgon. Trots fikan med Lina så tackade jag ja. Jag behöver jobb. Fattiga, arbetslösa människors klubb är inget jag vill bli medlem i så att säga. Vi fikar en annan dag!

Idag tog min perfeka helg slut. Henrik åkte hem och jag vill bara att han ska komma tillbaka. Men jag är glad att han har jobb så jag klagar inte! Är bara lite avundsjuk på att jag inte har ett jobb att gå till om dagarna. Men nu är det inte långt kvar till jul och sen är det januari och då hoppas jag att mitt liv får en ny vändning.

Men jag vill säga att trots att jag verkligen har klagat hela hösten, haft tråkigt och varit ensam dagarna i enda så måste jag nog ändå säga att jag har lärt känna mig själv en hel del. Vem jag är, vad jag vill, vad jag kan. Man hinner utforska många stora frågor när man är ensam och har mycket tid att fundera. På så sätt känns det bra. På så sätt känner jag att jag har börjat lära känna en helt ny Hanna. En Hanna som jag trivs väldigt bra tillsammans med. Okej, man kanske inte ska prata om sig själv i tredje person. Men just nu gillar jag mig själv. Jag gillar mitt nya jag.



Love,
Hanna


En perfekt helg!

Helgen har varit så himla bra!

Fredagen bjöd på tjejmiddag hos Lollo vilket var otroligt roligt och precis vad jag behövde! Det fick bli att spela drömdejten och ta massa roliga kort framför indianen, GRR ;)

Lördagen vaknade jag upp bredvid mitt hjärta, eller sen somna jag om igen för jag ville ha sovmorgon och Henrik skulle kolla på bowling. Skönt att få sova lite extra när han går upp tidigt! Sen kom Emanuel och Lollo och hämta upp mig för att se på när hjärtat själv skulle spela. Roligt? Nja, sisådär va, haha! Men den här gången lärde jag mig lite mer om poängsystemet, yeey! Och så bestämdes det att det skulle bli en match med Lollo och Manne nån helg med, wiii. Fast egentligen är jag inte direkt nåt fan av bowling, men vet man att man kommer ha roligt så varför inte? ;)

Lördagkvällen innebar bio med hjärtat i Linköping. Bröllopsfotografen såg vi och den var riktigt bra och jätterolig! Gubben som satt bredvid Henrik var extra rolig, han skratta jättehögt och kommentera allt jättehögt, haha! Skön snubbe :D

Idag blir det mess chill, inte så mycket som händer. Henkis är trött och sover lite, jag är pigg och bloggar därför, hihi. Bra tillfälle att passa på skulle jag vilja påstå :) Kvällen blir också lugn. Måste ta igen lite tv-program som jag har missat. Desperate Housewifes och Grey´s Anatomy för att vara exakt och så One Tree Hill såklart, så ja det blir en tv-tittarkväll :D

Nu ska jag se ifall jag kan få liv i den där killen!

Love,
Hanna

Tjejmiddag



Nu ska jag på tjejmiddag, wiii

Barn skriver till Gud

Barn skriver till Gud är en liten samling av olika exempel på barns syn på Gud.



Jag hitta den i vår bokhylla och det var min farmors bok som hon fick av en väninna när hon fyllde 75.

Här får ni lite roliga exempel från boken!
(hittar ni stavfel så är det troligtvis för att jag skrev som det står i boken)

Käre Gud. Vart kommer alla mäniskor från? jag hoppas du förklarar bättre än pappa. /Valter

Käre Gud, är killar bättre än tjejer? Jag vet att du är kille men försök att vara rättvis. /Sylvia

Kära Gud, menade du verkligen att girafer skulle se ut så där eller var det en olycka? /Maria

Jag håller på att läsa din bok och jag tycker om den. Hur bär du dej åt för att komma på allt? /John P.

Käre Gud. Din bok är rätt frän. Jag gillar Science Fiction. Du hade hemskt bra idéer och jag skulle vilja veta hur du kom på allt. /Din läsare Jimmy

Gode Gud. Hur kommer det säj att du aldrig är på TV? /Kim

Käre Gud, varför måste jag be när du i alla fall vet vad jag vill ha? Men jag ska göra det om det känns bättre för dig. /Susan

Käre Gud. Jag blev vänsterback! Tack så mycket /Roland

Gode Gud, var det du som kom på att man kan kramas? Det är en bra grej. /Berit





Typ världens roligaste och charmigaste bok!

Powerwalk i regn

Jag älskar känslan efter träning! Har varit ute på en rejäl powerwalk med mina stavar. Riktigt skönt! Trots att det regnades så var det en så frisk och härlig luft ute så jag kunde inte låta bli, hihi.

Ikväll tar jag mig en tur ner till Vimmerby för att få pussas lite igen, något jag behöver! Man får ju passa på när det inte är träning på mannens schema ;) haha!

I morgon blir det Vimmerby igen, men inte för att få pussas - nej! Den här gången är det tjejmiddag som gäller! Ska bli så roligt att få dra ihop några av tjejerna igen för god mat, skratt och massa skitsnack! Jag älskart!

Nepp, dags för duschen!

PUSS!

onsdag den 21 oktober

Hej på er!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jo, förresten lite träning i eftermiddag blir det med mamma! Det känns bra :) Och i morgon får jag träffa min prins igen, vilket känns ännu bättre!

Att gå hemma hela dagarna gör mig verkligen rastlös .. men nu är det bara två månader kvar till jul och då händer det ju ganska så mycket. Gäller bara att fördriva tiden fram tills dess.

Träffa bland annat gamla goda Fritte igår! Mycket roligt var det och ett gott skratt var precis vad jag behövde. Han berätta att han skulle börja praktisera på musiklektionerna på Värgårdsskolan. WOW tänkte jag, praktisera är nåt jag också skulle göra! Men så sa han att man måste vara arbetslös i minst tre månader först .. suck igen. Jag har alltså 1,5 månad kvar då och då är vi ju i stort sett framme vid jul och sen kanske jag börjar plugga ... gick ju inte. Men tänkte kanske att jag skulle kolla i alla fall och gå till arbetsförmedlingen och se vad dom säger - kan ju vara värt ett försök!

Nästa vecka har jag bokat in en fika med Lina också i mitt fullspäckade schema (eller inte), så det ska bli roligt att få  träffas lite och prata om livet. Alltid skönt att få prata av sig lite och få lite annan syn på livet.

Ska nog flytta in på Trollgatan 3 snart, blir tokig av att bara längta ihjäl mig! Det vore väl inte några problem? ;)

Nehe, fem månader och en dag. Det kan man väl fira? Jag tycker det, så ska nog äta lite glass med kolasås nu :D hihi

PUSS!

fem månader

Grattis på vår fem månadersdag älskling!
Du betyder allt för mig och att jag har dig är som en dröm. Jag önskar att alla kunde få uppleva samma kärlek som du ger mig, du är verkligen något alldeles speciellt. Du får mitt hjärta att slå volter och du får mig att le när det är mörkt.
Tack för att du är min

Hanna ♥ Henrik

 

Citat av Lollo Andersson :
Det känns som du och Henrik har varit tillsammans i flera år. Det faller sig så
naturligt.


JAG ÄLSKAR DIG HENRIK

Stjärntecken

Fisk och kräfta: Den här relationen blir romantisk.
Kräftan och fisken är två drömmare som faktiskt kompletterar varandra och kan jobba mot ett gemensamt mål och få det uppfyllt. Kräftan kan ge fisken stabilitet. Ni är båda väldigt förstående och empatiska och ni bråkar inte mycket.
Ni passar helt enkelt väldigt bra ihop.


Jag vet vem jag är när jag är hos dig

det tar ett tag för mig, jag kanske glömmer hur man gör. sist var himlen vit som papper ovanför. men jag har slutat säga nej, nu ska jag göra vad jag kan. jag ska riva mina murar tills vi ser varann.

Jag vet vem jag är när jag är hos dig
Jag vet vem jag är när jag är hos dig

jag har aldrig fått ihop modell och verklighet. jag har tankat nya tankar, men långsam som du vet. men jag lovar ingenting, jag säger hellre förlåt. vi ska vara dom vi vill vara, hellre nu än efteråt.

Jag vet vem jag är när jag är hos dig
Jag vet vem jag är när jag är hos dig

jag har inte sagt till nån, att du blev kvar här igår. fast det är svårt att hålla tyst när alla frågar hur det går.

Jag vet vem jag är när jag är hos dig
Jag vet vem jag är när jag är hos dig


Melissa Horn - Jag vet vem jag är när jag är hos dig




påminner mig lite om hur det var i början. Innan det var påriktigt, innan alla visste hur det låg till. jag känner igen mig i låten. du gjorde mig lugn och jag visste vad jag ville. men jag var nervös. men jag har slutat säga nej, jag vågar satsa - och jag är glad att jag gjorde det, du gör mig till världens lyckligaste

Lång natt

Min natt bestod av migrän. Inget vidare alls kan jag meddela. Känner mig trött och lite små hängig idag, kan bero på svininfluensasprutan som jag tog. Man kunde bli lite småsjuk av den sa sjuksköterskan. Hoppas bara jag slipper undan feber, det orkar jag inte med.

Idag har jag bara en latdag. Låg i sängen hur länge som helst och nu har jag orkat maka mig upp till soffan för att titta på En ö i havet på SVTplay. Riktigt bra grej det där med tv på nätet tycker jag ;) Jag har läst böckerna av Annika Thor om Steffi och Nellie som kommer från Wien till Svergie under andra världskriget. Verkligen en jättebra serie måste jag säga. Kul att titta på den på TV med tycker jag. Har egentligen redan sett avsnitten, men det var ganska längesen nu. Man glömmer en del, men kommer ihåg det när man ser det, så det är roligt.

Annars händer det inte speciellt mycket idag. Väntar till hjärtat har slutat jobba så jag kan få höra lite av honom, hihi.

Nehe, dags att fixa lite mat kanske?

PUSS!


Falling Slowly - Glen Hansard

En ny favorit





Lyrics | Glen Hansard - Falling Slowly lyrics

BRA HELG!

Helgen har varit riktigt bra! Finally fick jag träffa den jag älskar mest och bara få kramas och pussas var något som jag hade längtat efter så himla mycket.

Igår mötte jag upp Lollo på storgatan för lite lunch - MASSA prat och MYCKET skratt bestod den lunchen av and I like it! Hon är verkligen en bra tjej den där Louise :) hihi
Vi bestämde oss för att ha en myskväll tillsammans med våra herrar. Vilket innebar en trevlig middag på Monte Carlo och sen hyrfilm och ostbågar - mucho gott och kul! I like spending time with you!

Ikväll ska jag se på One Tree Hill och äta nåt gott. Eller ska nog äta redan nu, är riktigt hungrig har jag kommit fram till, hehe!

Ha det!

PUSS!


Glass i stora lass

eller inte.

Idag har jag fått jobba lite, har varit på särskolan. Kändes bra, även om jag fick ont i huvudet. I morgon är det äntligen fredag, fredag den 16 oktober som jag har längtat så grymt efter! Jag ska finally få träffa min älskling igen! Men så ringer dom och ber mig jobba på gruppbostaden i morgonkväll ... och jag kan inte säga nej ... suck! Men jag åker till hjärtat efteråt, så lite mys blir det minsann! :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir. Måste se till att få lite kläder tvätta. Har inget att ha på mig längre, haha!

Har kommit på att jag vill åka till Bryssel, det är ju faktiskt en världsstad! Skulle vara coolt! Får se till att det blir av någon gång ;)

Nu ska jag ta tag i mitt liv!

PUSS!



Bryssel, Belgien

En dag då mycket blev gjort!

Idag känner jag mig ganska så nöjd med mig själv!

Jag har målat fönster och dörrkamrar vita på min farbrors ladugård!
Jag har vaccinerat mig mot svininfluensan! (gratis då jag är timvikarie, wiii)
Jag har tränat med mamma!
Jag har lagat mat åt min sjuka syster! (hamburgare och spaghetti, hihi)
Hämtat min sjuka syster på skolan!
Sökt klart alla kurser och program till universitet och högskola!
Bytt armband på min klocka!
Och slutligen bytt batteri på min klocka!

Joo, jag känner mig faktiskt väldigt nöjd!


Känner mig glad, så jag slänger upp en bild på lillasyster och mig i Rom från i somras!

Blondinbella



Jag diggar den här tjejen! Jag tycker verkligen att hon är cool!

Hon är snart 19 år och är så fruktansvärt framgånsrik!

Blondinbella AB
Bellme AB
Klädmärket Classified
Blondinbellas Tv dagbok
Skriver en egen bok
Politiskt engagerad
Varit med i Let's Dance
Åker runt i Svergie och har föreläsningar om att blogga och driva företag
Jobbar med att hitta nya bloggare för Spotlife

Det är säkert inte ens allt, men tjejen är lika gammal som jag! Jag är imponerad!

Hon må va en typisk Stockholmstjej med en typisk stockholmsdialekt - men smart, det är hon!

Jag diggar Isabella Löwengrip, hon är verkligen ett föredömme!

www.blondinbella.se



Update about LONDON

Nu har jag hämtat mina krafter igen. Så himla skönt att få sova i sin egen säng igen - jag älskart!

Men här kommer en resumé om vår lilla tripp!


Onsdag: Började med att vi tog swebuss upp till Arlanda klockan 16.25 och vi var framme 21.24. Sen vänta vi i 9 timmar och 15 minuter på att få kliva på planet - INGEN ROLIG NATT!

Torsdag: Väl framme tog vi en fika för att vänta på att vi skulle få vårat rum. Och när vi äntligen fick checka in så slockna vi rätt så snabbt. På kvällen gick vi ut för att äta lite och kolla läget. Tog dock ett BRA tag innan vi hitta hem igen, aldrig mer ska jag åka till London utan karta!

Fredag: MED karta hitta vi till Oxford för massa shopping! Efter det och lite fika gick vi på Madame Toussade, vilket var SÅ COOLT och SÅ VÄRT! Verkligen hur roligt som helst! Det är ett vaxkabinett med en massa kändisar som vaxdockor, verkligen hur roligt som helst! På kvällen besökte vi Piccadilly Circus för lite mat och musikal -Grease! WOW, vilken musikal! Hur coolt som helst, inte alls som i Svergie. Måste verkligen upplevas!

Lördag: Vi åkte till Westminister för att kolla in Big Ben och för att åka London Eye. London Eye var coolt, man såg verkligen hur långt som helst! Sen åt vi på nåt thaiställe och sen åkte vi till Hyde Park Corner för att promenera till Buckimham Palace. Sen tog vi underground till Notting Hill och det var verkligen mysigt! Vi hitta dock inte den lilla shopen där Hugh Grant jobbar i filmen, men men :) Även i Notting Hill fick det bli lite shopping :) På kvällen bestämde vi oss för att gå på bio i Piccadilly Circus - Fame! Ännu en musikal som jag gillade!

Söndag:
Bestod av att åka hem. Vi träffa Malin som var i London hos sin pojkvän och luncha med henne. Sen tog vi underground till Heathrow och för att hitta till vår terminal. Fick ta deras tåg för att komma rätt. Heathrow är ju lika stort som Linköping, så det är ju inte helt lätt ;) Sen klockan 22.15 var vi i Svergie igen, vilket var skönt. Men bussen hem gick ju inte fören 03.35, så ännu en jobbig natt på den där soffan på Arlanda - INTE KUL!

Måndag: 11.30 var vi hemma i Linköping igen där vi hämtades av Fritte, SKÖNT att komma hem igen :D

Bildbomb från London!

Resan var ROLIG! orkar dock inte gå in på detalj idag, får bli i morgon eller på onsdag. Men här kommer i alla fall en bildbomb!








Här har ni lite smått och gott att titta igenom!

PUSS!



LONDON BABY

Yes! Det här blir sista inlägget (knappast ett inlägg egentligen, men skitsamma) innan resan!

FÖR NU DRAR VI!

SAY HELLO TO LOOOOOOONDOOOOOON!




Vi hörs på måndag eller tisdag!

PUSS!

Packning!

Oj oj, hela garderoben ligger nu på sängen (eller inte själva garderoben, men kläderna i garderoben, hahahaha). Frågan är bara hur jag ska få plats med allt i resväskan, kanske få hämta ner en större ;) Men nej, det här ska nog gå bra. Får ju jättbra packhjälp idag, hjärtat kommer hit ♥ iiii! Dock är han lite sjuk, så jag ska ta hand om honom - lillen! Men jag blir alltid så glad när han kommer, så det kvittar hur sjuk han är, bara han kommer :)

Igår var Lindis här så vi beställde buss till Arlanda, Swebuss fick det bli - billigast! Dock blir vår resa lite längre på grund av det, för det passa inte riiiktigt ihop med våra tider ... men wathever! ;) Så i morgon (!!) klockan 16.25 avgår bussen från Linköping och sen är vi framme på arlanda 21.45. Och ja, ni har läst rätt det tar 5 timmar och 20 minuter. Men det var ju inget i jämförelse med hemresan. Vi kommer till arlanda på söndag klockan 22.40 och bussen hem går 03.35 och vi är i Linköping 11.15, på måndag, jaa det tar faktiskt 7 timmar och 40 minuter! Men vad gör det? Vi kommer ha roligt ändå ;)

Dock kommer vi få spendera natten på arlanda i morgon då flyget inte går fören på torsdag klockan 07.50. Men att sova på en flygplats på en bänk ska bli spännande :D hihi, jag är pepp!


VI SKA TILL LOOOOOONDOOOOOOON!

PUSS!

Färdig planerat

Nu är allt klart inför London på torsdag! Ska bli så himla kul att få komma iväg, har längtat aset och på onsdag åker vi till Arlanda (vi kan inte komma dit tidigare, haha) och på måndag kommer vi hem igen. Vi åker med Swebuss och tiderna passade inte riktigt ihop med våra, men det här funkar bra :)

Jag är pepp!!

Nu ska jag se ifall jag kan få i mig lite mat och sen tar jag nog med mig stavarna på en rejäl powerwalk!

PUSS!

Kärlek!



Fick världens finaste present av världens finaste pojkvän ♥

Snabb update

Idag har jag inte så mycket att tillföra världen. Var på jobbmässa i Stockholm igår, inte så värd mässa men alltid roligt att få en gratis resa till Stockholm :) Idag har jag jobbat, vilket gör att jag inte orkar skriva så mycket idag. Är grymt trött! I morgon ska jag spela på Elins systerdotter Meyas dop, hoppas det går bra, hihi. Och på kvällen ska hjärtat och jag på bio i Linköping, iii! Värsta myskvällen!

Nu ska jag göra mig klar för idol

PUSS!

Paramore - Use Somebody


RSS 2.0