Drömma sig bort ...

Jag har så fruktansvärt tråkigt, jag tror jag dööör! Att sitta på facebook i en timme är inte alltid det roligaste och så kan jag inte åka i väg någonstans för att jag börjar jobba klockan 15, suuuuck! Här hemma finns inte heller så mycket att hitta på, solen är inte framme så mycket för nu är det massa moln på himlen ... kul, kul liv! MEN, jag har ätit sockerkaka och det var gott OCH mamma har lagat ett litet hål i min bäääästaste klänning, så nu kan jag ha den igen, lycklig tjej - hej! Annars kan jag ju inte påstå att den här dagen har varit den mest roliga i mitt liv, men man kan väl kanske inte alltid ha roligt, eller?

Jag är sugen på skärgården, jag vill bo där och ha det jättemysigt. Eller i alla fall ett sommarhus i Stockholms skärgård och så en häääärlig, stoooor och ljuuuus lägenhet mitt i centrala Stockholm på vardagarna - hur underbart skulle inte det vara? Fy, vad jag längtar efter att få flytta hemifrån. Är inte det minsta pepp på att bo här längre. Men man kan ju inte bara flytta hur som helst, det går ju liksom inte riktigt. Man måste ju ha jobb, en lägenhet, pengar .... bla bla bla.

Vi får väl se vad som händer i höst. VI får väl se vad intagningsbeskeden säger, ett som är säkert är nog att jag INTE kommer in på juristprogrammet. Mina betyg räcker nog inte riktigt dit, men kanske kan jag komma in på Juridik 2, det motsvarar första terminen på juristprogrammet. Sen i mån av plats så har man chans att komma in på juristprogrammet i vår, till andra terminen. Men vi får väl se hur det går med det. Kanske jag kommer in på Fastighetsmäklare. Flytta ner till Malmö och bli skåning, haha! Det skulle vara nåt ni!

Men kanske jag inte är så sugen på att börja plugga, eller? Förvirrad tjej - hej! Men jag antar att det ska vara såhär, att man inte riktigt vet och att man ska ha lite beslutsångest inför livet, hihi! Hoppas i alla fall att jag inte är ensam, men det tror jag i och för sig inte att jag är heller :)

uuupps, nu blev det blev det visst ett himla långt inlägg hörrni som mest handla om mina problem, inte det minsta intressant, haha! Men hur som helst så vet ni ju nu hur det ligger till.
Hanna vill bli rik och ha massa pengar så att hon kan leva ett flott och härligt Östermalmsliv! hahahahahahahaha!


PUSS!

visst är skärgården mysig? Tänk att ha ett litet fint hus där på sommaren, ååååh - jag vill!


På Hemnet hitta jag en jättefin lägenhet på Östermalm, GE MIG!
 den kosta dock 3 miljoner, men den hade takterass! -  ibland får man drömma sig bort :)



Lägenheten hade ett himla fint vardagsrum med, hihi!



Jag bara ääääääälskar att drömma mig bort! :D

Hurtbulle?

Ibland får jag små kickar och då bara måste jag göra olika saker. Idag när det var huuur varmt som helst så kände jag att jag bara var tvungen att gå ut och springa, men ja varför inte? När jag kom var jag såklart sjukt varm och svetten bara rann, men sprungit det hade jag gjort i alla fall! Så nu är jag en riktigt nöjd tjej - skulle mest bara nämna det :)

PUSS!

Jag dööör av värmslag!

Solen ligger på som aldrig förr och jag jobbar, hörde ni - JOBBAR! Men sjutton i hela vida världen vill jobba när det är så här fantastiskt väder?! Det är i alla fall Kinda Posten som gäller idag, inte mitt bästa jobb vill säga. Har varit på marknad i Rimforsa där jag höll på att dö av värmeslag! Jag skojar inte, det var så fruktansvärt  varmt och så fruktansvärt mycket folk - jag förstår inte. Men jag hoppas att jag fick ihop en liten artikel ändå :) Sen bara måste jag nämna dessa otroligt rynkiga och sjukt bruna tanterna som finns, har dom inget annat för sig än att ligga i solen och få hudcancer? Verkar inte så, eller så är det bara jag som är lite avundsjuk för att jag ser ut som jag kommer från ett ställe där det inte finns någon sol - något att fundera över, hörrni!

Igår var jag med min älskling, det fick bli mysig picknick vid en mysig sjö med jordgubbar, bananer, kakor, nektariner, godis och juice, fotboll med grabbarna hos Päsa (hur kunde Sverige förlora?! Gaah, så dåliga!) och sen kolla på världens bästa film, The Notebook - värd kväll! Men jag kan inte riktigt förstå att ingen kille har sett The Notebook och när dom väl gör det så förstår dom inte riktigt vad som var så bra med just den filmen. Herregud, det är tidernas mest romantiska film och dom förstår inte! Jag förstår inte hur dom inte kan förstå. Men hur som helst har han i alla fall sett den nu och det var det viktigaste :) Dock kunde inte kvällen vara allt för länge på grund av jobb, både på Kinda Posten och på Konsum - ovärt! Men som tur är kommer ju fler dagar med förhoppingsvis fint väder som vi kan ta vara på, jag längtar redan!

Nähe, nu borde jag absolut inte sitta här något mer. Tror faktiskt inte att bloggning ingår i mina arbetsuppgifter, synd tycker jag - för det är sååå mycket mer roligt, hihi!

Ha det bra i sommarvärmen och bli inte allt för bruna, ni kan väl i alla fall försöka låta mig hinna ifatt ;)

PUSS!


Spela gitarr på bryggan med lillasyster

Tänkte mest bara säga hej, ska ner till bryggan nu och spela lite gitarr med Karin. Himla mys ska det bli! Sen vid 15 kommer Pelles Photo hit, han ska ta studentkort - bättre sent än aldrig skulle jag vilja påstå :) Annars är jag ledig idag, åååh så skönt! Men sen blir det jobb hela helgen, suck suck! Men jag tänker pengar, pengar, pengar! Det kan behövas till min och Lindas tågluff i höst - me like!

PUSS!

Värme!

Solen har kommit till Björkfors, och guuuud vad jag älskar det! Jag hoppas på att min kropp kanske kan få liiite färg idag i alla fall, det är inte det minsta roligt att behöva gå runt och vara en blekfis när alla andra är sommarfräscha. MEN, bikinin är på och filten på gräset väntar, jag MÅSTE blir brun idag! Men jag måste bara nämna att det faktiskt är ganska skönt att sitta på balkongen med datorn och spotify och bara blogga, även om jag som vanligt inte har nåt speciellt att blogga om. Solen är sjukt varm och det är sjukt skönt! 

Annars har jag varit ledig enda sen i fredags, hur skönt som helst. Men i morgon bär det av igen, då är det dags att tjäna lite money. Men jag börjar ju inte fören vid 15, så en rejäl sovmorgon får det också bli och sen är jag ledig på torsdag igen, gutt! Men sen blir det jobb hela helgen, suck! 

Lilla Jeanette blir ju hela 20 år på lördag, absolut värt att nämnas! Då blir det fest så det står härliga till, Tur att jag inte jobbar allt för länge på lördag, måste ju hinna med och fira min lilla tjej ;)

Även om det var fruktansvärt skönt att sitta här i solen med en dator framför sig så måste jag niog ändå runda av här, filten väntar som sagt och jag vill inte bara bli brun på ryggen! ;)

PUSS! 

Dagen efter

Trött, slö och allt jag inte borde vara ... ungefär så har min dag varit. Har mest legat i sängen, på täcket i solen eller framför tv:n och The Notebook, jag klarar tydligen inte vilda nätter, haha! Och ett skrapsår på knäet har jag fått också, vart kom det ifrån? Bra tjejen, bra! Men jag måste jag i alla fall få tacka för en fantastisk kväll, jag hade riktigt kul! Och lekarna hemma hos Emma var huuur roliga som helst, well done girls!

Får inte glömma att berätta jag fick ett mysigt litet telefonsamtal från Jullebull med idag, hihi. Myspys ju! Jag bara ääälskar hennes kväll igår, du hänger med på vad jag menar va tjejen? Inte alla som får smaka på det ;) hihi!
Ikväll bär det också av till mormor; jag, mamma och Karin tar oss en liten tripp ner till dom småländska skogarna för lite god mat, förhoppningsvis sol, söta kusiner och en barndomsväns bebis! wiii!

Nu ska jag äta lite köttfärsås, typ det första jag äter idag ... bra Hannis! Men man kan inte alltid må prima, hej paris!

PUSS!

ÖRSÅSA

För jag är PEPP, PEPP, PEPP! Ikväll blir det paaaarty som vi älskar, inte sant Julli? Och inte minst en grymans kväll med mina samhällare som jag har saknat så förbaskat, wiii! En förfest hos Emma och en kväll på Örs, kan man bli annat än riktigt sugen? Skulle inte tro det! Jag läääängtar aset och bara ääääälskar den här lördagen, för förut ringde dom och sa att jag inte behöver jobba i morgon, jaaaa! Ännu mer lycklig tjej - hej!

Dock måste jag säga att fröken Jonsson är en riktigt klantskalle ibland, missa att fixa dricka och ta ut pengar är ju kanske det allra sista man borde glömma. Men har man en fantastisk vän och en uuunderbar pojkvän så löser sig det mesta ♥ Var bara tvungen att nämna det liksom, hihi!

Time for ducschen så att säga, ses på dansgolvet ikväll då!

PUSS!



För vi är smartare än böcker! SP06C forever in my heart ♥

Midsommar

Tänkte mest bara säga GLAD MIDSOMMAR och jag hoppas verkligen att regnet håller sig undan. Idag väntar underbart god mat och trevligt folk, är inte det fantastiskt? wiii!

Hoppas ni får en härlig midsommar!

PUSS!


slänger in en bidl på Karin från midsommar förra året



Osugen på jobb

Jag är faktiskt riktigt osugen på jobb idag, det har jag inte varit dom andra dagarna den här veckan. Men någon gång ska det väl komma antar jag, hehe! Men det känns ändå skönt att få massa sovmorgon och börja vid 14.30, borde det inte få vara så varje dag?

I morgon är det självaste midsommar som vi älskar, eller? Det blir i alla fall en lugn midsommar för min del, bara mys med dom närmaste vännerna. Kanske precis det jag behöver, hihi! Men på lördag blir det ös! Då blir det Örs med Johanna och Lina och en gaaaalen förfest hos moorzan och mina älskade samhällare - gosh! PRECIS VAD JAG BEHÖVER! :D Jag har saknat er som en idiot och jag bara ääälskar att jag ska få träffa er igen efter två veckor - två veckor?! Har det inte gått längre? Men tjena! Känns som det var minst flera månader sen vi sågs! Men jag antar att mitt samhällsberoende har satt fart och då känns två veckor betydligt längre än vad det är! Hur som helst så längtar jag efter er och det ska bli så kul att bara få känna av er närvaro och glädje - iiii! GE MIG NU!

Nä nä, nu var det visst dags att ge sig av, hoppas kvällen går fort så jag får komma hem snart igen!


btw, så hoppas jag att ni har lyssnat på Benjamin Trossö! Han ÄR grym!


PUSS!

Musiktips

Yes! Nu så här i min trevliga lilla blogg så tänkte jag komma med mitt allra första musiktips (kanske skulle det bli en ny vana?)

Hur som helst så vill jag tipsa om Benjamin Trossö. Han är 19 år och kommer från Norrköping. Han gick på musikgymnasiet i Linköping på Folkungaskolan och han är en fantastisk musiker. Han har skrivit två låtar som jag personligen bara ääälskar! Jag känner honom inte direkt, men vi vet vilka varandra är och jag måste säga att han är en kille med hjärtat på rätt ställe!

Ta en titt på hans myspace och lyssna på hans musik!

http://www.myspace.com/benjamintrosso
- Waiting For You
- Stay Forever



PUSS!

Gilla att blogga?

Jag har kommit in i någon slags blogga-så-mycket-du-bara-orkar-period. Jag har lust att blogga precis hela tiden, fast jag inte har något vettigt att blogga om, haha! Så nu har jag faktiskt inget att blogga om över huvudtaget, kanske kan jag blogga om det? Nej, vet du vad, fy vad tråkigt! Ska i alla fall till jobbet alldeles strax, hoppas det känns lika bra som det gjorde igår och hoppas för guds skull att det går lika bra med! Men med den där fantastiska personalen så kan det väl inte gå annat än bra? hihi, ska få prova på lite nytt idag också, det känns kul och spännande :) iii

På fredag är det midsommar med, mitt hjärta och jag ska ut till Linda och fira lite. Kommer bli toppen och jag längtar efter god mat och härliga människor, wiii! Hoppas, hoppas, hoppas att det blir bra väder bara så det blir extra mysigt!

Nu måste jag visst kila, hoppas ni orkade läsa mitt otroligt tråkiga och fantasilösa inlägg ;)

PUSS på er!



Henrik ♥

Underbart väder!

Förstår ni hur mycket jag älskar att vakna upp till sol och blå himmel? Det måste vara bland det bästa som finns, eller tycker jag att allt är bland det bästa som finns? Skitsamma, det är i alla fall underbart! Och jag som inte börjar jobba fören 15.00 ska passa på att äta frukost på balkongen och njuta så mycket jag bara kan av detta fantastiska väder! Kanske skulle jag läsa igenom den där lilla boken jag fick på posten igår med Avstamp. Jobbguide för nyvuxna. Kanske dax att börja fundera över sitt liv? Eller så tar man det en annan dag, fast jag tycker att det är rätt kul att sitta och läsa om massa olika jobb som  man kan arbeta med och massa olika program som man kan läsa. Jag är riiiktigt sugen på universitet och högskola, men inte i höst. Jag tycker det är viktigt att jag vet vad jag vill, i alla fall till 80 % och inte bara till 59,5 % som det är just nu. Men hur som helst så kommer jag troligtvis inte komma in på mitt första hands val Jurist i Uppsala till hösten, så det kan jag nog glömma. Men kanske kan jag komma in på mitt andra hands val Fastighetsmäklare i Malmö. Det skulle vara något ni! Sälja lite hus och tjäna fina pengar, hihi! För er som inte vet så är det pengarna jag är ute efter, inte själva jobbet, hahhahah! Skoja bara! :D

Vet ni vad? Nu har jag suttit här och skrivit ett helt inlägg om helt ovitkiga saker. Men det ska man väl också göra ibland antar jag :) Well, well nu ska jag i alla fall gå ut på balkongen och dricka o'boy och äta rostade mackor, mums!

PUSS!

...

Varför ska jag alltid fundera över precis allting? Det gör allt bara mycket mer krångligt och mycket mer probelmatiskt. Det gör så att jag måste fundera över det ... smart Hanna, smart!

Första dagen på jobbet

Nu var äntligen första dagen på jobbet klart. Men jag måste ändå få påstå att det har gått riktigt bra och att det faktiskt var ganska så kul :) För er som inte vet så jobbar jajg med funktionshindrade människor på en gruppbostad i Rimforsa. Jag får hjälpa til att väcka, duscha, äta, städa, handla, ge medicin, gå och lägga sig och så. Ett varierande jobb som är spännande men ganska så jobbigt, man blir ganska trött efter en dag!

Men nog om jobb, nu pratar vi helgen! Det fick bli en tripp till Huskvarna och Ein för en inflyttingsfest. Jag, Henke, Lina och Niklas tog våran gamla sharan och drog iväg! Får nog säga att det nog ändå var tur att vi hade varandra, för det var mycket folk vi inte kände och ingen av oss var väl på det humöret att lära känna någon ny, hehe. Men vi hade trevligt på våran egna lilla vis :) Det fick till och med bli en liten nattpromenad för mig och pojken genom Huskvarnas mörka gator som var riktigt mysig. Men jag måste säga att Elins kompisar var ganska så dåliga på att gå hem så att vi kunde få sova, eller var kanske inte klockan så mycket? hihi! Jag var i alla fall hur trött som helst och ville inget annat än att sova, hehe! När dom äntligen hade gått så fick jag krypa ner i soffan och få mig en ganska så god natts sömn ;) Dagen efter var dock hemsk, trots att jag var nykter kvällen innan så kände jag mig otroligt bakfull och somnade nästa flera gånger framför ratten, farligt tjejen!

Väl hemma skickar Fritte ett sms och vill hänga. Och jag måste medge att jag har varit ganska dålig på min hänga-med-fritte-front så det var bara att hoppa in i bilen och åka till Kisa. Men jag måste ändå säga att det var ett himla trevligt häng som helt klart var värt, me like! :D Vi träffade även Lindis som tog oss till Sätra där årets midsommar kommer att firas, mys! Hoppas bara att vädret håller sig så vi kan duka långbord ute, iii! Pepp, pepp, pepp!

Nehe, nu kom visst mammsi och papps hem - time for some häng med dom! hihi

PUSS! 

Student i Linköping

Student i Linköping var det som stod på schemat idag! Mitt hjärta var med och förgyllde hela dagen, var så lycklig över att han var med ♥ Men viktigt också att nämna att Lina faktiskt också var under heeela dagen ;) Först blev det en tripp till John Bauer och se Tove springa ut och skrika som en äkta student i den härliga svenska sommaren fylld med regn! Sen, trots en liiiite stressad Hanna, så hann vi också med min bästa Fritte som sprang ut från Berzelius! Han var så fin och jag har verkligen saknat den killen, men nu har vi tagit studenten grabben! iiii

Efter alla utspring gick vi och åt vääärldens godaste lasagne med Linda och Linnea, vilket var himla mys och något som händer alldeles för sällan! Sen blev det att åka till Tove på studentkalas med alla släktingar, hihi!

Ikväll blir det mys med mamma, pappa och Karin. Tror minsann att Att göra en pudel gick på tv:n, så det blir nog att krypa ner i soffan under en filt och kolla på den, hihi!

PUSS!

wiiiiii

För jag mår bra igen! LYCKLIG TJEJ!

Ingen mer feber, ingen mer svett och ingen mer köld! YEEEZ!

I morgon tar min bästis studenten och mitt hjärta ska följa med, jaaa - jag ÄR lycklig!


Inte får jag ju heller glömma att min fantastiska lillasyster har blivit så stor att hon slutar 6:an idag och i höst börjar i 7E på den stora skolan Värgårdsskolan, good girl! PROUD BIGSISTER!


My sister is coooool!

Bästa kuren mot feber

Jag hatart!
Jag hatar att frysa! Jag hatar att svettas! Jag hatar att vara yr! Och jag hatar att inte kunna sova om nätterna!


Jaa, det gör jag faktiskt. Nu har jag haft konstant feber i tre dagar, när tar det slut?! Jag måste ju vara pigg och kry till Toves student på fredag och verkligen pigg och kry till helgens äventyr! Då kan jag inte hänga läpp över feber och hosta för då är det ju fäääzt när Eliii flyttar till Jönköping! Stor tjej nu :D

Men såklart har jag ett knep för hur man kommer över den här fruuuuktansvärda febern, THE NOTEBOOK!
Krypa ner i soffan med täcket och kudden och stäng sedan på den absolut mest romantiska filmen genom tiderna, så ska du snart se att du har gråtit bort all feber, hosta, snor, smärta och allt vad det kan vara! (men glöm inte att tvätta bort eventuellt smink, kan bli måååånga fläckar på kudden annars)

I lööööv it och nu är det äntligen dags för mig att krypa ner, wiii!

PUSS!

Sjukling med 39 graders feber

Idag vaknade jag med 39,3 graders feber, mindre kul! Har vaknat till och från hela natten och drömt massa konstiga drömmar ... hm! Men efter att  ha knarkat lite panodil så kunde jag i alla fall lyfta på kroppen och gå till soffan, där jag i stort sett har spenderat hela min dag. Rätt skönt på ett sett, men rätt jobbigt också. Men det absolut bästa med att vara sjuk är man får en så himla omtänksam och mysig mamma som bara fixar och ska göra livet så bra som möjligt för lilltjejen som har feber ;) äääälska!

I morgon måste jag, hur jag än mår, pallra mig till Kisa för ett litet möte på Kinda Posten. Det ska bestämmas vem som ska jobba vilken helg och så. Inte det minsta sugen på det egentligen, men vad ska man göra åt det? Men efter det kanske det blir en liten tripp ner till Vimset för att kolla efter studentpresent till Tove och kanske kika in efter någon speciell på Konsum, hihi!

Nähä, nu är det nog i alla fall dags att krypa till kojs så jag orkar med morgondagen med all dess styr!

PUSS!

skickar med lite bilder från studentveckan och en bild från vår älskade student!




För det är SP06C som kommer här!

Studenten 2009

SP06C, jag älskar er och jag kommer aldrig att glömma er!


5 juni måste ha varit den mest fantastiska dagen i mitt liv! SP06C ägde alla och vi hade så fruktansvärt roligt tillsammans! Champagnefrukost hos Jullis, klassmys i vårt A13 med Annis och Tony, kyrkan, lunch på folkhögskolan, utdelning av betygen, parad och sen UTSPRING!
En  fett värd dag som jag aldrig kommer att glömma!



tack mina älskade samhällare för två helt fantastiska år!

Student 09

JAG TAR STUDENTEN I MORGON! iiiiii

RSS 2.0