Minisemester

Nu åker jag och mitt hjärta på minisemester! Ska bli så himla skönt att få åka iväg med bara honom, kommer bli hur mysigt som helst! Han kommer till mig alldeles strax, så jag ska nog försöka göra mig iordning snart så han slipper vänta på mig, som det annars alltid brukar bli, hehe. Men ikväll ska vi nog bara ta det lugnt, kanske skulle jag ta med honom på en promenade genom Hillerstorp, där min mormor bor och min mamma har växt upp. Det är ett mysigt litet samhälle. Så ja, det får det nog bli. I morgon vet jag inte riktigt. Men på onsdag ska vi till min morbror och lillkusin. Henrik har ju aldrig träffat dom, så nu tyckte jag att det var dags och vem vill inte gosa med lilla Ebba? hihi!

Nu ska jag göra mig klar!


Skickar med en bild på sötaste Ebba!


PUSS!

Trött, tröttare, tröttast

Jag har jobbat, jobbat, jobbat. Vi var en förlite igår och vi fick typ jobba ihjäl oss. Och sen hade jag jouren, så mest vill jag säga att jag är trött. Så vi hörs kanske lite senare. Annars skriver jag lite i morgon innan jag och hjärtat åker i väg, wiii

PUSS!

PARTY!

PARTY TONIGHT!


Jag vill ha fredag idag!

Fick ett litet telefonsamtal idag när jag satt och kollade på True Bloodreprisen (serien verkar faktiskt riktigt bra!) av den självaste, nya balkommittén på gymnasiet. Dom ville prata lite om hur vi hade lagt upp planeringen och sådär förra året och så undrade dom om lite annan praktisk information. Så dom bjöd dit mig, till skolan, på torsdag. Så då lovade jag ha med mig alla papper och telefonnummer till dom. Känns så konstigt att dom ska ta över och att inte jag får engagera mig i allt längre ... det var ju liksom min grej. Jag älskar ju att lägga mig i. Hoppas bara att jag kommer kunna låta den nya balkommittén sköta sitt, det kliar ju lite i fingrarna om jag ska vara ärlig, hihi. Nej då, det kommer nog gå bra. Dom lovade mig också en rundtur i den nya skolan! Vilket jag är riktigt spänd och förväntansfull över!  Åh, jag hade också velat gå i en ny, fräsh och rolig skola. Men men, that´s life. Jag har ju tagit studenten! ;)

Förresten känns halsen mycket bätttre nu, sköönt! Så nu kan jag utan att tveka gå till jobbet i morgon och sen åka till Vimmerby. Snart är det fredag, fredag som jag har längtat så förbannat mycket efter!


 
Precis vad jag vill - ha fredag idag!

PUSS!




Ont i halsen ...

Nu i veckan kände jag att jag började bli allt mer tjock i halsen och det har också börjat göra ont. Så idag skulle jag egentligen ha jobbat 13-21. Men halsen sa ifrån. Så idag bestämde jag mig för att vara hemma och bara ta hand om mig själv. Så jag har kollat på Outsiders på webben och druckit smoothie (kan inte fatta hur gott det är!). Men i morgon ska jag ta mig i kragen och gå till jobbet i alla fall. För sen på kvällen ska jag ju till Vimmseby och då kan jag ju inte skolka från jobbet och vara sjuk. Men det går, sååå sjuk är jag ju faktiskt inte.

Har ju glömt att berätta om min och Henriks lilla minisemester. Nästa vecka ska vi åka bort, bara vi två, till mormor. Okej, låter kanske varken glamouröst eller romantiskt. Men saken är den att bara få åka iväg någonstans bara han och jag gör det hela väldigt romantiskt. Det kvittar vart vi åker, bara han är med så är jag lycklig. Och varför resan går till mormor är mest för att Henke aldrig varit där och för att mormor blir så glad när man kommer, även om hon är den jobbigaste människan i världen. 

hihi, nej nu ska jag fortsätta att kurera mig så jag mår hyffsat bra tills i morgon då det äntligen är fredag! iiii

PUSS!

Sex On Fire

Kings Of Leon - Sex On Fire



Snälla låt det bli fredag nu!

Karin: Hanna, håll nu fast vid Henke så ni kan vara tillsammans massa år typ och sen gifta er och få barn ... åh! mamma! Jag ska bli moster!

Småsystrar asså ... ;)



Idag har jag jobbat på särskolan i Kisa. Var inte lika roligt som på gruppbostaden, men det gick.

Nu sitter jag och föröver massa bilder från den stationära datorn till min nya pärla. Går kanske inte jättefort eftersom det är ganska mycket bilder, men jag vill ju ha dom här. Så det är väl bara att stå ut.

På fredag händer det så himla mycket bra saker! Jag blir lycklig av att bara tänka på det! För det första behöver jag bara jobba till halv två - åååh, så härligt! Sen på kvällen är det feeest hos morz och jag ska dit och träffa alla gamla klasskompisar som jag längtat efter och sist men absolut inte minst (utan det allra bästa faktiskt) är att jag får träffa HENRIK igen! Det tar på hjärtat att vara ifrån varandra en vecka, låter så larvigt. Men oj så sant! Ska bli så skönt att få hålla om honom igen, ni anar nog inte hur mycket jag har längtat, hihi. Det kommer verkligen bli en toppenfredag, jag känner det på mig!

Förresten så längtar jag efter att One Tree Hill ska börja igen. Jag längtar efter att massmsa med Lina om massa idiotiska saker, precis som vi levde med dom och kände dom utan och innan. Och jag tänker ta igen allt jag missade på grund av balträningarna, det är bara en serie, jag vet - MEN ACK SÅ BRAAA!


Snart ska jag ta igen allt jag missat. Har saknat gänget rejält!

PUSS!

HP dv2-1110

Har precis kommit hem från Linköping. Karin skulle kolla på kläder och mamma skulle betala. Så jag och pappa följde med för att kolla på en dator till mig. Det hela slutade med att jag kom hem med en HP dv2-1110 och jag är sååå NÖJD! Den är så himla fin och passar mig utmärkt!






Visst är den fin?! Åh, vad jag redan älskar den!

hihi, PUSS!


Kändis på Vimmerby Gymnasium

Jag skulle bara kolla in nya hemsidan som skolan har och så självklart var jag tvungen att klicka in och läsa om Samhällsprogrammet - eftersom vi alla vet att det är bäst och vips! Så var jag på bild! Dock en väldigt liten, men hur som helst jag var med och det var det viktigaste :)

Jag var såklart tvungen att spara bilden så jag kunde lägga ut den här, så titta på den nya kändisen!



Längst nere i högra hörnet sitter en pluggig liten tjej, that's me! iii

Dock blev jag lite arg att varken elevrådet, balkommittén eller studenkommittén har sitt egna lilla kryp in på hemsidan, men det kanske fixas. Let´s hope so, för det är ju dessa föreningar som jag brinner för ;) haha!
 
PUSS!

Never Say Never



Mina damer och herrar, låt mig presentera The Fray



Jag älskar akustiskt

Börja skolan? Nej nej!

Idag öppnas dörrarna till Vimmerby Gymnasium och ett nytt skolår. Ska jag dit? Ska jag gå upp tidigt på morgonen? Ska jag åka 1,5 timmes buss? Ska jag behöva plugga? NEJ NEJ NEJ! och jag äääälskart!

Istället för att gå till skolan ska jag jobba, vicka lite här och var. Det känns bra, mycket bra! :) Idag fick jag dock jobba över, skulle slutat 9.30 men fick gå hem 13.00 - snacka om att jag var trött! Att ha jouren tar på krafterna. Men nu har jag sovit ut och är glad igen och äta kakor ska jag med göra - mums!

Nu ska jag äta lite och titta på tv, hihi!

PUSS!


Visst kommer jag sakna alla fantastiska treor, vi hade ju trots allt ett uuunderbart
sista år - men vi ses väl igen?

Du är fin, det finns ingen som du, jag älskar dig

Jag känner mig så puttinutti, så sugen på att mysa och bara säga massa gulliga saker. Men min Henrik är i Vimmerby och jag är i Björkfors och han ska döma och jag ska jobba. Så det blev inget med ... Men nästa gång vi ses, då så!

Igår jobbade jag till 21, sen kom min soldat Tove som har permis den här helgen och hämta mig. För då skulle vi minsann på nån himla musikfestival i Grebo som hon ville kolla in. Men det var bara massa fjortisar och då var inte vi så sugna på det. Så vi åkte till Linköping istället och fikade på Mcdonalds, chokladmuffins - MUMS! Sen kollade vi på massa fulla människor och sen åkte vi hem - värd kväll när man får vara med henne, Tove är bra!

Idag blir det bara att ta det lugnt, ska jobba sen vid 15 och sen har jouren, så kommer hem vid 10 i morgonbitti, skööönt! Nu ska jag hoppa in i duschen!

PUSS!


John Mayer - Man on the side
Jag älskar den här låten, den är fantastisk!

Västervik, förfest, harrys

Igår jobbade jag bara till 9.30 eftersom jag hade haft jouren. Hur skönt som helst! Så när jag kom hem la jag mig en stund för att jag höll på att dö av trötthet. Men när jag hade sovit en stund så var det duschen som vänta och sen göra sig iordning för att åka ner till Vimmerby och hjärtat. Väl framme i Vimset blev det bara ett snabbt stopp på trollgatan innan vi drog ner till Västervik. Där skulle vi hämta Henkes bowlingklot och skriva under lite papper för att han har bytt klubb från Västervik till Vimmerby. Hade det inte regnat så förbannat mycket hade vi kunnat ta en mysig promenad efter maten på Corner, men vi sket i det och åkte hem istället.

Väl hemma i Vimmerby blev det bowlinghallen och lite bowling för Henke. Men jag som i stort sett hatar bowling vägrade att vara med och läste istället en Hello Kitty tidnining som Henke hade tagit från jobbet till mig ... hm, undra hur gammal han tror att jag är egentligen? ;)

Men efter en stund i bowlinghallen bestämde vi oss för att åka hem och slappa. Dock tog inte kvällen slut där. Planen blev att vi vid 20.30 åkte hem till Kim Gunnarsson, Henkes kusin, för förfest. En förfest med hockey, guitarhero och fyra vilda killar och så lilla jag. Kände ju att jag liksom inte hade så mycket att komma med kanske, men det var trevligt ändå :)

Efter en förfest hos Kim drog jag och Henke till Harrys, klubb 29. Och jag tvingade med Lollo också. Vilket gjorde mig väldigt glad att hon ville följa med! Väl där träffa jag massa gamla klasskompisar och andra kompisar som man inte sett på hela sommaren, så det var roligt. Borde gå dit oftare ;)

När vi kände att kvällen på Harrys börja dra sig mot sitt slut så drog vi hem, blöta som as efter allt regn och trötta. Eller i alla fall jag som somna nästan på direkten. Och efter en liten försovning sitter jag nu här och ska snart åka till jobbet.

Vi hörs i morgon igen!

PUSS!

Tre månader av lycka

Idag firar jag och min älskling tre månader tillsammans. Kanske inte låter så mycket, men jag är lycklig och det här har varit dom bästa tre månaderna i mitt liv.
You're my love, you're my life, you're my everything ♥


Linnköping med Lindet och allergichock!

Igår stack jag och Linda till Linköping för att hitta klänning som vi kan ha på Erik och Sandras bröllop. Dock blev det inte bara ett klänningköp utan lite annat med, hihi.

Så nu tänkte jag visa det jag köpte!


Klänningen jag ska på bröllopet. Vila 400 kr


Svart kavaj. Bikbok 499 kr


Lila linne. Cubus 99 kr


Sminkborttagningsmedel. Lindex 54.50  kr


Örhängen till klänningen och bröllopet. Vero Moda 60 kr


Grått linne. Cubus 99 kr


Jeansleggins. Bikbok 149 kr


Svart långärmad tröja. Cubus 149 kr

När vi kom hem bestämde jag mig för att åka ner till Vimmerby och hälsa på hjärtat. Det slutade med att vi åkte till Vics mosters lägenhet och hängde med Vic, Lollo och Joh, Mycket trevligt! Det var planerat att vi skulle till harrys med, men Henke fick en liten allergichock, antagligen katterna, så hans ögon svullnade upp och det kliade så vi åkte hem istället. Men det var väldigt kul att träffa tjejerna i alla fall!

PUSS!

Kärlek

Jag har verkligen världens bästa pojkvän
 
han är allt man behöver och jag är så kär i honom att jag spricker. Han tycker alltid om mig, hur jag än är, på vilket humör jag än är på och han håller alltid om mig när jag är nere. Det finns ingen som han och jag känner mig så lyckligt lottad som har honom. 
Han är den finaste människan jag känner.


Jag saknar dig, hjärtat


panik, panik, panik

Ju mer jag tänker på vilket år jag har framför mig, får jag bara ännu mer panik ... skulle lika gärna gå om trean, den var ju så rolig och man behövde inte oroa sig för annat än prov, läxor och inlämningar (även om det var tillräckligt jobbigt) men det skulle vara så skönt att ha nåt planerat ...

jag ska ju i och för sig på tågluff, men det är bara en månad .. sen då? Vill inte sitta hemma och bara jobba. Jag vill flytta, se nåt annat - ha roligt!

Tur att John Mayer håller mig hyffsat lugn med sin musik


PUSS!

Mycket god frukost

Ni som känner mig vet att jag har riktigt svårt för att äta frukost, även att jag önskar att kunde. Men det sätte liksom stopp. Hur som helst så har jag funnit, i alla fall tills vidare, något som jag kan äta:
SMOOTHIE!

Mixad vanilj yoghurt och färska blåbär är en perfekt start på dagen, både nyttigt och gott!



PUSS!

Promme med Lindis

Snart kommer min bästis hit, då ska vi ta en promenad. Himla mysigt!

Vi ska ta tag i våra liv i September:

börja springa
gå på vattengympa
powerwalka
äta nyttigt

bli ännu gladare!

Idag flytta Jeanette till Stockholm för att gå på Folkhögskola ... konstigt det känns att hon inte bor kvar i Kisa längre. Men ändå roligt ju! :)


Så här slutade det när jag och Linda skulle hjälpa Jeanette att packa, hihi

Funderar på ifall jag ska läsa nån kurs på nåt universitet till våren, eller till och med kanske börja plugga? Har ju inte så mycket annat för mig ... och det är ett bra sätt att komma bort från det här stället. Det tåls att tänka på!

Nu ska jag promenera!

PUSS!

GALEN PARMIDDAG!

Vår parmiddag var det roligaste, galnaste och sjukaste jag har varit med om på väldigt länge!

Men oj så roligt vi hade! Massa härligt folk, massa dans och massa skratt! Dock blev det lite för mycket minttu för vissa som då aldrig mer ska få dricka det igen - ALDRIG!

Men vi kom hem efter lite telefonsamtal och hjälp - tack!

Här kommer lite stulna bilder från Lollo









Det här måste göras om!

PUSS!

Musiktips!

Dagens musiktips är en amerikansk singer-songwriter som gör underbara låtar! Hans röst är lugn och skön att lyssna på.

John Mayer - The Man On The Side

En fantastiskt bra låt som verkligen är värd att lyssna på!




PUSS!

Inte så roligt längre ...

Filmen var lite av en besvikelse måste jag säga, inget stämde överens med boken .. suck! Varför kan ingen göra en rättvis film när den först kom ut som bok? Jag blir galen. Jag älskade ju boken!

Nu är det inte så roligt att ha mys- och filmkväll längre, nu längtar jag mest efter min man och vill helst att han ska komma och hålla om mig. Dumma fotboll och dumma domare som säger att min karl måste döma, jag gillar't inte! Men, jag får ju träffa honom i morgon ... trots att jag mest vill att han ska vara här nu. Så dumt det kan vara att bo 6 mil från varandra. Trots att det kanske inte är jättelångt så är det ändå inte gångavstånd ...

Nu är jag inte på gott humör längre, nu ska jag definitivt burra ner mig under täcket och kolla på en annan film. En film som jag garanterat vet är bra och inte är sådär orättvist behandlad.

Sen när min karl kommer hem från den där dumma fotbollen ska jag prata med honom ... behövligt.


MYSIGT!



Säg hej till min minst sagt mysiga hemmakväll, iii

Hemmakväll med mig själv

Jouren gick bra, även om jag ärligt tycker att det är lite småläskigt att sova där. Men nu är arbetsdagen gjord och jag ska inte jobba fören på torsdag - JIPPIE!

Ikväll är jag ensam hemma, mamma och pappa är på fest och Karin sover hos Elisabet. Jag älskar att vara hemma ensam, finns det nåt bätttre? Så jag ska krypa ner under täcket i soffan, stänga på en film och äta godis och popcorn - muums! Jag behöver sådana här kvällar, bara tänka på mig själv och inte höra nån annan gnälla om nåt eller prata om oviktiga saker. Ikväll är det Hanna som gäller, bara Hanna.

I morgon åker jag i alla fall till Vimmerby och älsklingen. Vi ska på vår första parmiddag hos Lollo och Emanuel, wiii så kul det ska bli! Vid 22-tiden kommer Lina och Niklas också, iii! Det kommer att bli en toppenlördag, det känner jag på mig!

PUSS!


Hoppas pappa hittar den här filmen på Hemköp så han kan hyra den åt mig, är riktigt sugen på att se den!

Årets sista bad

Idag skulle jag bada, vilket jag faktiskt också gjorde. Men FY vad kallt det var! Jag trodde seriöst att jag skulle bli till is, så fort som attan så sprang jag upp och ställde mig i duschen - sköööönt!

Så nu är årets sista bad klart och jag tänker inte utsätta min kropp för den kylan och smärtan igen fören nästa år, då det förhoppningsvis är varmt igen!

Snart ska jag iväg till jobbet, eller vid halv fyra ska jag åka. Sen kommer jag inte hem igen fören i morgon klockan 13.30, för  i natt ska jag sova jour. Jobbigt, men ändå lite mysigt :)

Nu längtar jag så mycket efter min Henrik att jag måste skicka ett sms till min man, eller pojk kanske ;)

PUSS!

Möhippa för hela slanten

Igår när jag kom hem från jobbet blev det att äta lite, kolla bloggen och facebook, klä på sig och sen åka till Eksjö med Linda för att gå på Sandras möhippa. Dock hade domn hållt på hela dagen, så vi missade själva grejen där hon blev överraskad och när hon fick stryka skjortor, putsa fönster och byta blöjor som en riktigt husmor :) Men när vi kom var det mat, mys och massa prat om Sandra och Erik. Hihi, ska bli så roligt att få gå på deras bröllop!

Mamma, pappa och Karin var i Linköping igår och då köpte mamma lite ansiktsrengöring till mig, Neutrogena Visibly Clear som är helt fantastisk! Den fungerar verkligen, så den vill jag tipsa om! Tar bort orenheter och gör huden mjuk och ren igen!


Fungerar perfekt! Och man ser verkligen skillnad direkt, jag ääälskar den!

Nytt liv!

I need a change in my life ...

Jag går under på mitt liv! Allt går bara på rutin, det är verkligen det tråkigaste som finns! Alla verkar skaffa sig lägenheter eller börjar någon ny skola - massa roligt framför sig! Jag vill också skaffa lägenhet och ha roligt, jag är avis ... riktigt avis.

En liten förnyelse blir i alla fall ett datorköp nu i slutet av augusti, vilket känns som en liten förändring, eller? Känns som vad som helst kan vara en förändring, behöver inte vara nåt stort ...

På lördag blir det hur som helst mys hos Lollo och Manne, iii! Det kommer bli så grymt kul och jag är riktigt pepp! Sen börjar hjärtat på VTT nästa vecka och kommer inte ha tid med mig överhuvudtaget - tror jag i alla fall.

Nu ska jag sluta klaga på mitt liv!

PUSS!


Den här datorn funderar jag på att köpa, verkar det bra? :)

Wii med lollo, manne, lina och henke!

WOW! Vilken sjukt rolig kväll jag hade igår, den bästa på länge!

Jag och Lollo hade bestämt att vi skulle luncha igår, men först skulle hon ta studentfoton på Emma och sen lite andra bilder på Lina. Så jag kom dit, efter att ha varit hos Henke, när Lina skulle fotas. Och jag blev utsedd till att hitta på massa olika ställen att ta kort på, kanske inte riktigt min grej. Men jag tror att jag ändå skötte mig ganska så bra ;)

Jag tror inte att jag har skrattat så mycket som när vi först åkte runt halva jordklotet för att leta efter en sjö och jag fick ringa hundra gånger till Henke för att fråga vart vi var någonstans och hur man för övrigt ens kunde hitta en sjö. Och när vi sen väl hitta en sjö så tvinga vi i Lina med hennes fina klänning i vattnet för att ta massa bilder - galet så kul! (dock så hade jag extra kläder med mig efter att ha varit hos henke som hon kunde få låna)

Efter en galen fotosession (låter så coolt) så bestämde vi oss för att sticka till Piri Piri och fetta, mmmm - jag älskart! Och sen blev det bästa häng på gräsmattan utanför a-huset på gymnasiet och det var verkligen hur mysigt som helst. Bara en massa härligt tjejsnack som man verkligen behöver ibland - let's do it again!

När vi sen insåg att vi hade parkerat på Konsumsparkering och att dom stänger där så blev det snabba steg dit för att flytta på bilarna - hade blivit lite svårt för mig att komma hem annars ...

Efter att manne ringt och beställt ostbågar av lollo så stack vi till lollo och wii stod på schemat. henke kom och guuuuud så kul vi hade! bowling, tennis, baseboll och allt vad det var - och inget som jag kan! Men min gubbe var i alla fall snyggast och jag tyckte att jag nog ändå var ganska så bra ;)

Nu har ni fått ta del av min grymt härliga söndag i hyffsat kort version och på lördag blir det ännu roligare - yeeeees!

Snart kommer Lina hit och då ska vi leka, myyys på det!

PUSS!

Sommar och sol

Vädret är fantastiskt idag, jag älskar det! Så nu ligger jag ute i solen med datorn framför mig, hur skönt som helst och snart blir det ett bad med systeryster med - gött! ;)

Ikväll ska jag jobba, tur att det inte är fören vid fyra. För annars hade jag verkligen blivit ledsen, så nu har jag hela fyra timmar på mig att ligga här i solen och ha det skönt. Dock kommer min rastlöshet snart att sätta sina spår och jag kommer inte ligga kvar här längre, men det är som det brukar vara ;)

Nu ska jag steka så länge som jag orkar!

PUSS!

Dålig update!

Ursäkta min dåliga bloggning!

Jag har just avslutat mitt härliga samboliv, hihi! Vi har latat oss, latat oss, promenerat, latat oss och haft trevlig tacokväll med Kisagänget. Tre fantastiskt sköna dagar men en riktigt underbar person - precis som man behöver ibland :) Men nu är det över och mamma, pappa och Karin har kommit hem igen ... suck. Önskar det kunde ha hållt på i evigheter ...

Nu är jag trött, för jag har jobbat i värmen och jag höll på att smälta bort. Så nu är det nog dags att andas ut och ta det lite lugnt!


Min fina sambo och jag, hihi

PUSS!

Ensam hemma - älska!

Idag åkte mamma, pappa, Karin och Elisabeth (Karins kompis) på minisemester så nu har jag huset för mig själv enda till onsdag - underbart! Åh, vad jag älskar att vara själv hemma. Finns det nåt bättre? Bara kunna spela hur hög musik man vill och inte behöva bry sig om nåt annat än mig själv -ÄLSKA!

Men i morgon kommer troligtvis Henke till mig och flyttar in för att stanna till onsdag - me like! Dom här dagarna kommer att bli dom bästa på länge, längtar så till söndagkväll - wiii!


Nu ska jag på Lill Lindfors i parken i Kisa med jobbet (Kinda Posten).
Hörs i morgon när mitt underbara liv börjar ;)

PUSS!


RSS 2.0