Ny design

SHOHO!

Ser ni hur fint jag har fått det? I och för sig var det fint innan med, men lite förändring är alltid kul :)

TACK bästis Lollo som hjälpte mig! Hoppas bara ni får se dom fina, kursiva teckensnitten som det ska vara. Fick nämligen inte det på min dator, men men - man kan inte få allt?

Nehe, dags för o´boy och rostade mackor till Wallander, MUMS!

Annars är det bara bra, dagarna rullar på och jag är lycklig varje sekund!

PUSS!

Allt är så bra!

Vill bara säga att jag mår så bra just nu och därför blir det inte så mycket bloggning! (+ att det inte finns nåt internet i lägenheten)



Jag är med Henrik varje dag och mitt hjärta slår volter varje gång jag ser honom ♥


För jag är lycklig!

Det känns så otroligt bra att vara hemma igen, hemma hos baby och hemma hos mina vänenr - love it!

Igår hängde jag med Lollo på hennes lilla postrunda, mysigt mysigt! Sen drog vi till allaktivitets huset för att spana in Veronica Maggio, dock spela hon bara en låt - som vi missa. Men men, vi fick i alla fall trevligt sällskap av Alli och Mickis, mycket trevligt! Sen blev det lite oplanerat häng med tjejerna hos baby medan han jobba - oerhört trevligt, borde göras om :)

Idag ska jag back to Kisa för att krama om Lindis! I morgon åker jag till Örebro för att hämta mina saker och sen åker jag nog tillbaka hit, to baby. På söndag hoppas jag att det blir häng med Lollo och Linis - mycket behövligt!

Allt känns så himla bra nu, när jag är här och jag är sjukt lycklig!

wiii, PUSS!

"Är man inte redo så är man inte och det är viktigt att vara det"

Aldrig trodde jag att jag skulle älska Björkfors så mycket som jag har gjort den här månaden. Jag har längtat hem, gråtit, haft panik och haft ångest.

Men nu är det slut. Nu ska jag åka hem.


Jag var uppenbarligen inte redo för det här med att plugga och jag känner att jag inte behöver stressa med det heller.

Så igår var jag och prata med studie-och yrkesvädledaren och hon sa att jag gjorde helt rätt i att ta studieuppehåll - "är man inte redo så är man inte och det är viktigt att vara det" sa hon och jag blev så glad, för i morgon flyttar jag hem igen och jag har aldrig mått så bra. Skönt att veta att platsen finns kvar tills jag är redo igen, därav studieuppehållet.

Tråkigt bara att lämna mina fina vänner jag lärt känna, men vad säger att vi inte kommer att träffas igen? För det kommer vi, det har jag bestämt!

Så, nu vet ni det. Kände att det var lika bra att berätta här så ni inte behöver fundera på vad som händer.

PUSS!

Ny kärlek!

Jag kom på att jag inte har visat er min nya kärlek!



Den här vintern ville jag verkligen ha ett par skinnhandskar och när Accent hade 50% på sina handskar kunde jag inte motstå, från början kosta dom 299 och jag fick dom för 149 - vilket kap! iii

Jag älskar den söta lilla rosetten med, fin detalj!

NY

Vem skulle inte gilla en fet NEW YORK resa?!


Alla hjärtans dag

Bara för att jag inte får fira alla ♥ dag med min älskade så blir det här lilla inlägget till honom.

Baby, jag älskar dig och du är verkligen världens finaste! Tack för att du finns, för att du är min och för att du alltid står vid min sida. Det kommer alltid vara du och jag ♥



Mitt hjärta kommer alltid att tillhöra dig

Tentaplugg!

Just nu hinner jag inte blogga så mycket. Har min allra första tenta nästa torsdag och jag har sååååå mycket att plugga - hjälp! I morgon åker jag hem för att ladda batterierna. Älskade Björkfors - efterlängtat! Pallade inte att vara kvar här, måste hem.

Nu när jag i stort sett bor i stan så lever min plånbok farligt!


Förra veckan STORhandlade jag på H&M!
  • En randig tröja med puffärm
  • En blommig kofta
  • En grå, lång kofta
  • En mörkblå t-shirt
  • En present till Lollo
  • Ett svart linne
I fredags var jag i Vimmerby och det resulterade i ...
  • En randig tröja från Downstairs
  • Present till lollo
  • Klippte mig hos Frisörgänget
Igår handlade jag på Indiska och Clas Ohlsson
  • Ett grönt glas till badrummet
  • Ett svart, ribbat linne
  • Hörlurar till datorn
Idag handlade jag på Bikbok och Accent
  • Två leggins
  • Skinnhandskar
Mycket shopping - men nu är jag fin! ;) En väska är på jakt härnäst, wiii

True fashionista!

PLUGG!



Flitig pluggare va? hihi

The Greatest Love Of All



I decided long ago, never to walk in anyone's shadows
If I fail, if I succeed
At least I live as I believe
No matter what they take from me
They can't take away my dignity
Because the greatest love of all
Is happening to me
I found the greatest love of all
Inside of me
The greatest love of all
Is easy to achieve
Learning to love yourself
It is the greatest love of all

Fantastiska helg, fantastiska helg

Jag mår så otroligt bra av att vara med Henrik. Och trots att jag bara var hos honom från i torsdagskväll tills i morse så vänjer jag mig så sjukt fort. Det är som att jag också bor där, med honom. Jag vill verkligen att det ska vara så, att jag får vakna upp bredvid honom varje morgon. Men man kan inte få allt.

Hur som helst så är jag framme i Örebro nu. Nu börjar pluggandet på riktigt, inte nu på torsdag men nästa har jag min första tenta - läskigt! Känns inte bra ... Men vi får hoppas på det bästa! :)

Jag hoppas förresten att ni har sett mitt och Lollos otroligt fina fotoalbum på facebook - hahaha! älska! I natt kollade nämligen Manne och Henrik på nån superbowl på tv (om jag fatta rätt) och jag och Lollo hade helt sinnessjukt roligt! Vi två, en webcam och en sen natt kan sluta hur som helst, HAHA! Snacka om trötta tjejer ;)



Nepp, dags för ett varmt bad tror jag, hihi!

PUSS!

.


JAG GJORDE DET

YES! JAG VÅGADE!

Idag gick jag ner till stan och om det fanns en drop in tid till mig så hade jag bestämt mig för att klippa av håret och det fanns en tid hos frisörgänget - och titta så fin jag blev, iii

Inte jättekort, men ändå skillnad - nästan 20 cm åkte av!


Att vakna här

Att vakna här idag var det bästa på länge. Att vakna av massa pussar är fantastiskt. Att vakna av att den man älskar ligger bredvid är oslagbart. Jag älskar att vakna här.



Idag är det en stor dag - idag fyller min LOUISE 20 år!!!!!! Det är stooooooooort!
GRATTIS SNYGGING ♥


Musikquiz på Harrys!

Ikväll ska jag på musikquiz på Harrys med Karin, Sarita, Jennie och förhoppnings Stina (ifall hon inte blir allt för sjuk). Det ska blir riktigt roligt! Vi ska äta där och bara ha kul - är peppppp! Hoppas vi vinner! Eller jag undrar vad man vinner, hm ... hihi! Jaja, nu är bara problemet vad jag ska ha på mig. Men nåt kommer jag väl på ;) Åååh, jag giiiiillar den här stan!

Idag fick jag också mitt allra första brev! Ett JÄTTEFINT brev från Soooofy som jag saknar så himla mycket! Tack tjejen! Blev så grymt glad att jag nästan börja grina! Saknar vårat elevråd, måste vara vimmerby gymnasiums bästa någonsin - den känslan man hade när man gick dit går inte att förklara! LOOOVE!

Vet ni vad?
Idag tänkte jag att jag skulle laga mat innan föreläsningen som börja 13.15 så jag inte skulle sitta där hunrig. Bra idé tänker ni! Och ja, det var det! Tills brandvarnaren börja tjuta högt som aaaas och jag insåg att jag inte hade satt på fläkten - smaaart! Så fram med stolen och ta ner varnaren, bara det att jag inte nådde upp till varnaren så jag var tvungen att dra dit byrån som är skittung för att sen kliva upp på stolen och sen upp på byrån för att kunna ta ner varnaren. Snacka om att jag var helt panikslagen och helt utmattad när jag gick till skolan sen ...

Förresten så hänger jag verkligen med i föreläsningarna nu, jag fattar! wiiii! Äntligen har jag kommit fram till att jag inte är dum i huvudet! I början tyckte jag det var så krångligt och svårt, men nu börjar det lossna! yeees!

Nehe, dags att slänga sig i duschen! Vi ska träffas hos Karin innan, så det kan ju vara bra att vara i tid, hihi! I morgon åker jag hem förresten! Mysigt att få träffa hjärtat igen ♥

Time to go!

PUSS!

Friskis & Svettis

Idag fråga Karin mig ifall jag inte skulle hänga med på Friskis & Svettis ikväll. Och jag är inte sen med att vara på (i vissa fall i alla fall). Det var verkligen helt sjukt kul och även om jag inte hängde med i alla steg hela tiden så tyckte jag att det gick bra! Jag har köpt ett "prova på" kort, men så småningom ska jag allt köpa mig ett gympakort där, för dit vill jag gå igen!

Sen fick jag också en jättesöt inflyttningspresent av Karin. Jag blev jätteförvånad med hiiimla glad!

Dessa söta ljuslyktor fick jag! wiii



Ser ni att det är söta hjärtan på? Det är för att dom ska matcha mina hjärtan i fönstret, hihi!

Tack Karin!

Termosmugg!



Mitt senaste inköp!

Nu är jag en äkta student vid Örebro Universitet! Alla studenter där bär runt på termosmuggar och jag vill ju såklart också hänga med i trenden, hihi. Så idag gick jag in på Åhléns och köpte mig en blommig termosmugg - ååh, så fin! hihihihihi

Mitt Örebro

Vet ni vad?
Jag gillar verkligen Örebro! Stan är så himla mysig och allt är så charmigt. Mina nya vänner är helt fantastiska och även om skolan är svår ibland så gillar jag det. Just nu känns allt väldigt, väldigt bra! Efter att jag flytta in i lägenheten och att Henrik var här så känner jag mig så lycklig!

Det är långt hem, det är långt till Henrik. Men jag trivs här och då är jag glad! Och jag vet att det är det som är viktigast: är jag glad är Henrik glad. Är jag glad, är mamma och pappa glada och jag tror till och med att ifall jag är glad, så är Örebro är glad!

På torsdagkväll åker jag hemåt igen till mitt hjärta! Sen ska jag mysa hos honom på fredagkväll när han är på fest och på lördag blir det födelsedagsmiddag hos Lollet och på söndag blir det mys med hjärtat, sen åker jag hem på måndag. Känns som det kommer att bli en toppenhelg! Jag längtar!

Helgen efter det stannar jag kvar här, jag hoppas på att Linda kommer hit. Skulle verkligen behövas, jag saknar henne!

Men nu ska jag fixa lite, jag älskar att fixa massa nu när jag har en egen liten lya. Wiii,
I LOVE IT!


PUSS!

RSS 2.0