Polen - here we come!

Nu har jag äntligen packat klart, men jag lovar att jag ändå kommer att ha glömt hur mycket som helst!
Men i morgon drar jag och mina samhällare iallafall till Polen, wii! Vi ska verkligen ha fett kul och det ska bli så skönt att bara komma iväg och få intensiv hänga ;)

Shuuhuuu, jag är verkligen laddad! Och jag kommer bergis inte sova en blund inatt, haha! Men så kan det vara, jag har iallafall bara packat om min väska två gånger istället för tre, bra Hanna!

Neej, nu har jag visst inte så mycket mer att skriva. Men jag återkommer när vi är hemma igen från vårat äventyr!

PUSS på er!

Skiiiiiiiit!

Nu är jag inte arg och inte glad utan ledsen!
Jag som hade gått och väntat så länge på att jag skulle få hämta hem min fina balklänning idag, men självklart ska det vara något som krånglar. Det var leverantörerna som hade skickat fel pärlor till min sömmerska så hon var tvungen att göra en ny beställning, så dom kommer nästa vecka - suck!

Men jag fick mig iallafall en tripp till Linköping och lite nytta har jag gjort. Jag gick till Forex och växlade pengar åt mig, Elin och Johanna tills vi ska åka till Polen på söndag. Det ska bli så MYS tycker jag, skönt att få komma bort lite. Trots att det är skolaarbete :)
Sen gick jag och köpte mig en gigantisk glass - tror det kallas att tröstäta ;D

Ikväll blir det myspys med klassen hos Sara, det blir att grilla lite korv och hänga, iii! Me love SP06C liksom!  ♥

See you!

Happy!

Skulle mest bara säga att jag är glad igen :D

Nu ska jag kila iväg till Linköping och hämta hem min balklänning, iiiiii!

Arg och förbannad!

MINST SAGT!

Klockan 8.05 kommer jag till skolan i vanlig ordning och då går jag ner till A-huset för att sätta mig vid datorerna och göra lite projektarbete - duktig som jag är. hihi! Efter ett tag, eller exakt 1timme 40 minuter ringer det i telefonen och då är det en elev som ringer till mig och säger att studentmössorna till dom som beställde i efterhand har kommit till skolan!

Okej, för er som inte fattar nåt så är det så att lilla Hanna sitter i studentkommittén (och alla andra kommittér och elevråd som finns på  denna jord) och hon och ABCstudenmössor har minsann skrivit ett litet avtal där det står att alla mössor ska komma hem till eleverna pga ombyggnation, för att undvika allt kaos som uppenbarligen skulle uppstå.

Men antagligen har lilla ABCgruppen ändrat på det så att Hanna och Lina fick springa runt i HELA skolan för att leta efter alla dessa människor som skulle ha sin förbannade studentmössa! Svetten rann och hjärtat gick på högvarv - glad tjej? NEJ!
Uppstod kaos? Yeeeeeees! Så vi tackar iallafall att inte alla mössor kom till skolan, då hade vi varit döda för längesen!
 
Men nu har jag lugnat ner mig och i morgon ska jag ringa och skälla ut ABC, det här är inte okej! Är Hanna arg och det inte är som hon vill så finns det inte mycket som kan stoppa henne ;)

Neej! Men nu till det viktiga! I morgon ska jag få hämta hem min balklänning! iiiiiii

Nu var det sagt, så ha en bra kväll - nu ska jag kolla på Anastasia med systeryster!

Tröttis

Trött är precis det jag är! Vilken dag alltså!

1. Balmöte med HR06
2. Balmöte med alla som ska gå på balen
3. Sälja balbiljetter
4. Naturkunskapsprov
5. Sjunga och spela med Malin och Myran
6. Balträning

Är det konstigt att jag är trött? Neej, jag tror inte det. Och att jag är förkyld gör ju inte det hela bättre så att säga. Men jag kan ju inte säga att jag har haft tråkigt idag, det har gått fort och det känns som jag har fått mycket gjort - nöjd tjej!

Nu väntar jag mest med iver efter Grey's, jag längtar faktiskt efter det riktigt mycket. Ska bli skönt att stänga på TV:n och krypa ner under en filt och kolla in Mc Dreamy och Mc Steamy - meeee liiiiike!



Vet ni vad? VÅREN är här på riktigt nu och jag ääälskart!

Pluggtjej

Yees! Exakt vad jag är idag, en riktigt pluggtjej!
Det är naturkunskap som står på schemat och jag är faktiskt ganska nöjd över att jag pluggar så flitigt.
Men dock är jag ändå sjuuukt nervös inför provet i morgon, hoppas, hoppas, hoppas att det går vägen!

Sen måste jag ju påminna om:

BALMÖTE
i morgon kl. 10.00 i teatern - don't forget!


See you then ju!

Inget kan ändra på det

... Det kanske tar emot,
men vi hör ihop,
och inget kan ändra på det ...

Måndag

Första skoldagen på typ hur länge som helst - känns det som iallafall. Men det var rätt skönt att komma tillbaka och se alla glada ansikten igen, jag gillar faktiskt skolan! Dock sprängs mitt huvud snart av allt som jag bara måste komma ihåg att göra, allt som ska pluggas. Det gillar jag dock inte! Men what to do, what to say? Just do it liksom!

Idag blir det iallafall naturkunskapsplugg, genetik ... pepp? Njaeee! But I really have to do it, satsar man på högsta betyg får man väl kämpa för det också. Har inte så mycket att komma med annars idag ... inte så mycket som händer ju.
Känner att the english language and I har fått nån slags conaction (?) idag, även om jag inte kan stava så bra så är det ju alltid kul att gå runt och slänga ur sig dåliga kommentarer på engelska ;D

Noo, nu måste fröken Jonsson ta tag i sitt liv!

Tjing!

En oväntad sväng till Vimmerby

Igår tvingade jag med Lina på en promenad i Horn, solen stekte och vi var ganska nöjda.
Dock har jag haft lite panik över vårt projektarbete - balen, hur vi ska hinna med allt som ska göras och så. Och när jag beklagade mig för Lina och berättade att jag inte hade kunnat sova så bestämde vi oss för att dra ner till Vimset för att göra lite nytta - tänkte vi i våra gamla joggingbyxor, gamla tröja och uppsatt, skabbigt hår.
Men vem kunde hindra oss? Med stora kliv gick vi in på Konsum och pratade med dom om biljettförsäljning, dock tog det endast 5 sekunder och så var det klart. So what do now? Vi gick och åt glass på Sibylla och satte oss sen på en trappa utanför Mötesplatsen, himla mys!
Efter att ha suttit där ett tag så fick Lina för sig att hon minsann behövde kolla på jeans, så då börja vi traska iväg mot JC. Livrädda gick vi och gömde oss för alla vi såg eftersom vi faktiskt inte var dom två fräschaste människorna på jorden, men såklart skulle Doffe och Kina dyka upp och direkt börja vi förklara oss för hur vi såg ut, dom såg ut att inte riktigt hänga med - men so? Vi såg ju ut som trasch! haha!
Men efter en pratstund med Doffe och Kina och en sväng på JC så var klockan hela halv 2 och vi bestämde oss för att ta på solglasögonen och steka lite i bilen på väg hem (om det nu gick så bra).

En sjuk dag som faktiskt var ganska rolig!

Uppe med tuppen

Lördag och fröken Jonsson är uppe med tuppen - om kl 9 räknas vill säga ;)
Snart blir det en tripp till Horn och en promenad med Lina, hurtiga tjejer va?

Sen måste jag hem och plugga, hur lite jag än vill. Men jag tänkte att jag laddar upp med en härlig förmiddagspromenad så kanske jag känner mig lite mer sugen sen, kanske lite iallafall ....
 
Snart är det skola med, gaah! Redan, men känns faktiskt kul att få komma till mitt Vimseby igen och få träffa mina samhällare. Blir ju så att man saknar dom efter en vecka, hihi! Och nästa helg innebär bara en månad kvar till balen, nervös tjej? OH JA! För efter balen så är det bara två veckor kvar till studenten, daaah!
Det går fort och ibland är det svårt att hänga med.


Time for breakfast!

GLAD!

Glad, riiiktigt glad för nästan ingenting - iiiiii!


Sista påsklovsdagen

Fredag innebär sista påsklovsdagen om man inte räknar helgen såklart, men det är fusk :D
Vad kommer då denna dag innehålla?
Äääh, naturkunskapsplugg? och SOL, maaassssaaa soooool! Trots det kommer jag ändå inte bli brun, möjligtvis lite röd på näsan och kinderna, men mer än så väntar jag mig inte för jag vet att jag inte kommer bli brun, men önska kan man ju alltid :)

Just nu sitter jag på balkongen, hela 25 grader är det här - vindstilla och en gassande sol, lovely! Jag har kommit på att jag bloggar rätt mycket om väder, men jag kan inte rå för att jag blir så fruktansvärt glad för att solen kikar fram. Jag är så trött på allt som heter slask, regn och mulet! Så jag hoppas ni orkar stå ut, hihi!

En annan sak som jag också har kommit på är att jag älskar att vara ensam hemma, det är typ bland det bästa som finns. Att kunna hoppa omkring i hela huset i trosor och linne och lyssna på hur hög musik som man vill är ju mer än underbart, eller hur? :D Kanske finns det lite bra med att inte ha så närboende grannar, hihi!

Neej, nu ska jag njuta av min ensamhet, för om en timme kommer Karin hem ... och då blir det himla liv kan jag lova!

See you!


Häng med Linda och gympa

Att vakna till solsken måste vara bland det bästa som finns!
Jag vaknade och klev upp ur sängen med sånt otroligt härligt humör, ni vet så där lite irriterande när någon är så himla glad! Men jag var ju ensam hemma så det gjorde ju inte så mycket, fanns ju ingen som kunde bli irriterad på  mig ;)

Efter en lååång frukost åkte jag till Linda, som jag förövrigt inte har träffat ordentligt på hur länge som helst.
Det fick bli en jättemysig promenad med häng på ett berg och massa prat, precis vad vi behövde! Sen laga hon mat åt mig (eftersom jag hatar det och verkligen suger på det) som smaka UTMÄRKT! Men efter en heldag blev det dags att ta lilla bilen hem till Bjökkfors.

Där vänta en sista gympa för terminen, så Lina och jag tog i lite extra, NOT! hahahaha! Nu får vi ta tag i våra egna träningar, men vi har ju redan kommit fram till att en gång i veckan i Björkfors och en gång i Horn så blir vi kvitt och alla blir glada! Vi får väl se hur detta nu kommer att sluta ;)

Men nu är jag trött, fast ändå inte sugen på att sova. I morgon ska jag ta tag i naturkunskapen på riktigt hade jag tänkt, hoppas, hoppas, hoppas att det är fint väder så jag kan sitta ute och mysa - iii!

PUSS på er!

Funderar och ältar

Idag har jag haft Linis här hos mig, himla mys!
Det fick bli en promenad, festminnen, fika, plugg, matlagning, facebook och massa skratt!
Älskar att spendera tid med dig! ♥


Annars kan jag inte riktigt sluta fundera över en viss grej ... men det lär jag ju heller aldrig göra ...  
Men som Nalle Puh så ska jag inte den här gången säga vi får se för då händer det aldrig någonsin någonting!
Klok björn det där :)

Ikväll var det balträning också ... dock tror jag att jag skippar kommentera den delen. Emil var inte där och det gick typ åt helvete, så då vet ni, hehe!

Nu ska jag nog fika lite till tror jag, och så hoppas jag att den här förkylningen går över snart!

Big hug!

The Promise

Tracy Chapman - The Promise

If you wait for me then I'll come for you
Although I've traveled far
I always hold a place for you in my heart
If you think of me If you miss me once in awhile
Then I'll return to you
I'll return and fill that space in your heart
Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
If you'll be waiting
If you dream of me like I dream of you
In a place that's warm and dark
In a place where I can feel the beating of your heart

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace

I'll find my way back to you
If you'll be waiting
I've longed for you and I have desired
To see your face your smile
To be with you wherever you are x2

Remembering
Your touch
Your kiss
Your warm embrace
I'll find my way back to you
Please say you'll be waiting

Together again
It would feel so good to be
In your arms

Where all my journeys end
If you can make a promise If it's one that you can keep, I vow to come for you
If you wait for me and say you'll hold
A place for me in your heart.


GAAAAAAH!

Gaaaaaah!

Jag hatar tisdagar, har alltid gjort och kommer alltid att göra!
Solen skiner inte och jag har en STOR hög med plugg som borde göras, men orkar jag? NEJ!
Jag känner att all min aggression kommer nu och vänta bara tills resten av the Jonsson family kommer hem, då blir det minsann inte roligt för dom! Att komma hem till en sur och arg Hanna måste vara det allra sista man vill göra.

Men nu har jag satt igång radion och lugna favoriter, får väl hoppas att det är nån lugnande effekt på mig, hehe!



I morgon är det iallafall onsdag och då kommer Lina, då kommer jag vara glad igen :D
 Vi ska plugga svenska, äta chokladbollar, älta festminnen, skratta och åka ner till Vimmerby till veckans balträning, iii!
JAG LÄNGTAR!

Linköping

Idag blev det stora staden med mamma, pappa och Karin.
 Det fick bli en vårjacka och trosor till mig och en fin vårmössa till Karin på H&M.
Sen gick vi ner till Gina Tricot där Karin och jag köpte oss varsin tunika i samma modell men olika färg, himla sommarfräscht tyckte vi.

Hanna: ååh! Kolla så söta! JAG VILL HA!
Karin: JAG MED! JAG MED! JAG MED!
Hanna: guuuud, nu kommer alla italienare vilja ha oss i Rom i sommar! wiii!
Karin: JAAAAA!
Mamma: oj oj! Då är det väl bäst att låsa in er då!
Hanna och Karin (kollar på varandra och himla med ögonen): Men ofta!
Mamma: HAHAHAHAHAHAHA!

Det hela slutade med ett vrålskratt i omklädningsrummet av oss alla tre, iochförsig var det väl ingen av oss som riktigt visste vad som egentligen var så himla roligt, men så kan det bli ibland.
Ibland är det minsann roligt att ha en liten syster man kan gadda ihop sig med mot mamma, hihi!

Det blev även en tur till Sisters där jag faktiskt hittade mig en studentklänning, så efter lite funderingar och några varv i butiken så fick det bli den. Jag känner mig himla nöjd och längtar sååå mycket och sååå lite till studenten just nu!

Hihi, ha en toppendag!

Grym kväll igår och fantastiskt väder idag!

Kvällen igår var GRYYM!
Tjena, asså vad kul vi hade! Jag älskar att typ hela klassen hade ashärligt häng hos Doffe innan och att alla var så himla glada och sååå PEPP!
Det här MÅSTE göras om!

Och så måste vi ju bara nämna det helt otroligt-fantastiska-underbara-vädret som har bränt min näsa idag - MYS!
Blev för övrigt en heldag med Lina, me like!



funderar ....


FEST!

Idag blir det den årliga goda påskmiddagen med kusin, faster och farbror uppe i Idhult. Jag är hungrig så jag längtar lite eeextra mycket, hihi! Jag hoppas och antar att det också bli godisäggletande, som jag bara äääääälskar!

Efter en härlig förmiddag med släkten blir det FEEST till kvällen, som kommer att börja med förferre hos Doffe och en sen avslutning på Harrys! :D:D:D:D Är jag pepp? OH JA! Jag älskar att typ hela klassen kommer att hänga hos Doffe innan och jag vet att vi kommer få hur kul som helst - GO SP06C liksom!

Nu är det dags att klä på sig och åka upp till en otroligt efterlängtad påskmiddag!


Lina och Jag på HG i Student-Ryd när vi var där och festaloss!

En stor längtan till fredag

Shiiit! Veckorna går så fort nu för tiden, hur hinner man? Bara den här veckan har inneburit kaos och en otroligt förvirrad hjärna. Ett geografi prov i måndags som gick sådär - tror jag, en recension i svenska, ett hyllningstal i svenska och ett naturkunskapsprov ... som vi i och för sig får göra efter lovet ... vilket jag troligtvis kommer att göra. Vill så gärna ha MVG och lilla Hanna har inte orkat plugga så flitigt som hon borde.

Men skit i skolan! På fredag blir det FÄZT med klassen! Jag är PEPP och tror och hoppas att hela klassen också är det! Det blir förferre hos Doffe och sen bär det av till Harrys - vilket också innebär 20 kronors studentrabatt, wiiii!

Nu är det dags för en dusch och sen så blir det Andra Avenyn, iii!

PUSS!

Ny färg

Nu är håret färgat, blev mellanbrun, även om jag personligen tycker det mer känns som mörkbrun. Men jag gillar det, inte så stor skillnad från innan - men ändå! :)

Snart ska jag åka ner till Vimset för att gå på balträning - pepp!

Btw, ge mig tillbaka det uuunderbara vädret!

Vacker väder och kusinbesök

WIIIIIIIIIIII! Vädret är så ooootroligt underbart idag! Jag kan liksom inte få in det, ääääälska!
Så idag när jag kom till Kisa så gick jag till ICA för att köpa mig vårens första glass och Vecko Revyn. Sen satte jag mig på stationen i den underbara solen och åt och läste skvaller - myys!

Ikväll kommer lillkusinen Hilma på besök, en trotsig och envis liten 2åring. Trots att hon är ganska så småjobbig (vilket Julli inte alls höll med om att små 2åringar är) så är hon rätt så söt och det ska bli ganska kul att träffa henne, morbror och moster :)

Nu ska jag mysa!

Mer balträningar

Vill bara säga att på söndag, 5 april, kommer vi att börja med mer balträningar!
Kl. 17-19 i ishallen!

BE THERE liksom!


förresten har det varit det mest underbaraste vädret idag - äääääälska!

RSS 2.0