Lata dagar

Jag älskar sköna, lata dagar hemma hos mamma och pappa.
Björkfors måste vara en av dom absolut bästa platserna på sommaren, love it!

Nu ska vi grilla, mums!

Kärleksvisan

Var inte rädd, jag går bredvid dig. Kom ta min hand, jag håller i dig. Här i min famn, kan du våga tro. Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är. Och jag vill ge dig allting, jag har. Och låt mig få bära dig när du är svag. För du betyder allting för mig. Var inte rädd, jag går bredvid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas. Här bli jag kvar, för här vill jag stanna. Se på oss nu, livet är vårt. Ser du den framtid som vi, vi kommer få?

För att jag älskar dig, så som du är. Och jag vill ge dig allting, jag har. Och låt mig få bära dig när du är svag. För du betyder allting för mig.

Ja, jag ska älska dig, så som du är. Och jag vill ge dig allting, jag har. Och låt mig få bära dig när hoppet sviker. Du betyder allt för mig. Var inte rädd, jag står bredvid dig. För du betyder allt för mig
.

Det här bröllopet gjorde nåt med mig, kanske för att jag är världens royalist och har väntat på den här dagen hur länge som helst? Eller bara för att jag är så känslosam och älskar bröllop? Hur som helst, så tycker jag att Sarah Dawn Finers låt Kärleksvisan som hon skrivit och då sjöng på Galaföreställningen på Konserthuset i fredags var den vackraste låten som sjöngs till Victoria och hennes Daniel under den här bröllopscermonin. Jag tror att den här låten passar Kronprinsessparets kärlek väldigt bra och jag är verkligen glad över att Victoria äntligen har fått sin prins.

När prins Daniel höll sitt tal tills sin nyblivna fru började mina tårar att rinna. Att han i slutet sa "Victoria, störst av allt är kärleken" visade verkligen att inget kunde sätta stopp för deras kärlek. Dom ville vara tillsammans och så blev det. Nu är dom gifta, man och hustru, prins och prinsessa - kan man annat än att älska det? Nej, inte jag i alla fall.  


Bröllop


Störst av allt är kärleken



Äntligen har dom fått varandra!

RSS 2.0