Söndag ...

Igår var jag och kollade på Toves bal, ååååh! Vackra människa, hon var så himla fin! Jag älskar Linköpings balerna, dom är alltid lika vackra att kolla på med deras färgringar som jag älskar allra mest! Nästa helg är det Frittes tur, men jag tror inte det blir så att jag åker upp och kollar, det är ju dagen efter studenten, waaaa!

Det blev inte bara bal igår, utan också ännu en tripp ner till Vimset för lite klassfest hos Päsis och öltältet. Himla mys, trots en trött fröken Jonsson. Men såklart fanns det nån där som kunde pigga upp mig med sin närvaro, hihi! Tyvärr blev det inte jättesent igår för det väntade jobb på Kinda Posten idag. Gaah! Jag vet typ inte vad jag ska skriva om, men men. Det löser sig nog, så glöm nu för sjutton inte att kolla tidningen i morgon! Finfina artiklar väntar!

Så nu sitter jag här på KP och väntar in tiden. Ska ta mig en tripp till en utställning, Kinda i akryl, olja och akvarell. Spännande? Nja, jag vet inte det, men WTF! Just do it liksom :) Ska ju få gå på teater sen Hitta hem - en kärlekshistoria på luffen. Kul? Jaaaaaa! Det är faktiskt nåt som jag ser framemot, hihi!

Ikväll blir det en liten träff med Lindis. Blir prat om livet och andra viktiga saker :) Var längesen vi hade bästissnack, det kan verkligen behövas ibland! 

Woops! Nu är klockan på tok för mycket! BACK TO WORK!

See you! PUSS! 

FÄÄÄZT

Igår blev det öltältet i VImset, wiii! Skulle vara där med Li och Joh men slutade istället med att jag hängde med nån helt annan, hihi! ♥

Idag blir det att åka till Linköping för att köpa studentskor och en tröja och sen kolla på när mitt första pris, Tove, dansar bal! Hon kommer lätt att vara den finaste av dom alla, I promise!

Sen efter det blir det lite klassfest hos Päsis :) iii, grym helg ju! :D

Neeej, nu måste jag skynda mig så jag hinner!

PUSS!

Inte långt kvar!

VEM VILL GÅ I ETTAN NU? IIIIINNNNGGGEEENN IIIIIIIINNNNGGGGEEENNN
VEM VILL GÅ I TVÅAN NU? IIIIINNNNGGGEEENN IIIIIIIINNNNNNGGGEEENN
VEM VILL GÅ I TREAN NU? AAAAAAALLLLLLLLLAAAAA AAAAAALLLLLLLAAAAAAA!


Det är inte långt kvar nu, i morgon är det exakt en vecka till studenten! Herregud, vart tog dom här tre åren vägen?!
Otroligt, men sant. Tråkigt, men kul. Spännande, men läskigt.

Hannis ska ta studenten med sina älskade samhällare! wiiii!

SAMHÄÄÄÄLL, SAMHÄÄÄLL!

"Åk hem med dig!"

Ungefär vad jag har fått höra hela dagen idag och igår. Lina, Johanna och Elin vill tydligen inte ha mig i skolan ;) Haha! Nej, men jag förstår att dom inte vill bli smittade, har ju tydligen smittat vissa andra, hihi!

Och så verkar det som jag ska spela piano på vårshowen - waaa! Jag kommer göra bort mig, förlåt Linnea! Men jag ska försöka, vad gör man inte för de små ettorna ;) hihi!

Mamma och pappa har i alla fall fått fnatt, dom städar hela huset och pratar oavbrutet om herr Milton ... herregud, vad har jag för familj?

Dags att försöka fixa någon slags ordning i den här kaosartade människoskaran till familj!

PUSS!

Snorunge

Näsan rinner och pannan kokar - förkyld? JA!
Men har jag tid med det? NEJ!
Så det är bara att pallra sig upp vid 6.00 och gå till skolan - för i morgon måste lilla balkommittén fixa ett litet misstag som har råkat ske, hehe! Men don't worry, Hanna har allt under kontroll, eller?

Nu är det hur som helst bara två veckor kvar till studenten och jag är PEPP som bara den!
Och så har jag ju min lilla pöjk som får mig att orka, puss på han! ♥


PUSS studenten, klasskompisar, kärlek och livet!
wiiii!

Bal 2009

Igår var det bal och jag var nog den lyckligaste av dom alla! Jag var så stolt över att vi kunde åstadkomma hela den där dagen och att allt gick precis som det skulle :)

Jag älskar att vara så himla fin och uppklädd! Dansen gick toppen, trots att jag råka trampa lite på klänningen, men skit i det! Sen blev det mingel i Källängen, som trots regnet också blev himla lyckat! Men sen efter paraden så kom vi fram till stadshotellet och då kände jag att vi, balkommittén, verkligen hade lyckats! Alla var så vackra och glada och allt hade gått på räls! Och sämre skulle det inte heller bli, måste ha varit den bästa kvällen någonsin, iii!
Ett stort tack till Mandi och Mjölkis som höll så vackra tal till mannen och kvinnan! 

Tack alla för en fantastisk dag!

PUSS!


Lycklig tjej!

NERVÖS TJEJ

iiii, ville mest bara säga att jag är en riktigt nervös tjej som ska dansa bal i morgon, önska mig lycka till!

Dålig bloggare

Jaa, jag vet! Bloggen hamnar visst sist på alla punkter som ska göras. Det är alldeles för mycket styr med balen som ska göras innan lördag och jag är så nervös att jag inte ens kan tänka på nåt annat. Men en förväntansfull Hanna är det minsann och trots att det känns som allt kommer att gå skit så kommer det med säkerhet att bli den bästa balen i världen och jag kommer vara den som är mest stolt av oss alla, iii!

Ikväll ska jag prova min balklänning igen bara för en extra koll, wii! Jag är så himla nöjd med den och jag känner att det verkligen inte kunde ha blivit bättre :)

Nee, dags att ta tag i lite balstyr, hihi

PUSS!

Kinda Posten

Fröken Jonsson har blivit journalist! Känn på den ni ;) Jag har provatjobbat klart min första dag på Kinda Posten idag och jag var sååå nervös och hela dagen har typ känns pinsamt och jag kommer ALDRIG i hela mitt lilla liv att bli journalist! Jag passar inte att springa runt med ett litet block, en penna och en kamera på olika ställen och tro att jag är nåt, neej! Det får nån annan göra :D hahaha!  Men jag ska jobba i morgon med, hoppas det blir bättre då, hahaha!


Nu är det bara en vecka kvar till balen - jag är FÖRVÄNTANSFULL!

PUSS!






Om du vill bli min vän, jag bli din
Jag tror nog våra vägar kan passas in
Det är inte mycket alls jag begär
Du får vara dej sjläv, jag lovar och svär

Kan bo ihop, vi kan bo isär
Vi kan träffas jämt, eller här och där
Och du får ringa mej när som helst du vill
Vill du att jag ska komma, säg bara till

Plugg, plugg, plugg

Jag har verkligen inte tid med nåt annat, jag pluggar sönder hela mig och jag ORKAR INTE MER! Skolan tar så mycket tid och jag har ingen ork, ingen energi och ingenting kvar att ge. Hade det inte varit för det (oftast) underbara vädret och min otroligt fantastiska klass så hade jag nog aldrig orkat med det här.

Men what to do? Känns som det mest bara är att göra all skit och sen vara glad - för nästa vecka är det bal och sen tar vi studenten två veckor efter det ... det känns så overkligt - så långt bort.


Mina bästa som jag tycker så mycket om  ♥

Men trots allt elände så är jag ändå lycklig - det är vår min vänner!

PUSS!

Balklänningen!

Igår blev det fest med Linda, Linnea, Jeanette och Pelle i Linköping - var inte speciellt pepp, men det var helt okej :)

Idah blev det hämtning av balklänning, jag var så obegripligt nervös innan (har ingen aning om varför) men när jag sen fick prova den och allt var klart så kändes det bara SÅ RÄTT och SÅ HANNA! Jag älskar den och är världens mest nöjda tjej :D Känner mig som en liten prinsessa - men det är väl så det ska vara, iii

Men ni får inte se den förens självaste baldagen, hihi

PUSS!

Lever i ett kaos

Känns som mitt liv är ett enda stort kaos just nu - det går fort och jag hinner inte med.

Jag önskar att jag kunde stanna tiden och försöka hinna med

Skolkare?

Nu sitter jag här i skolan igen, har historia och egentligen borde jag verkligen plugga sönder på det arbete som jag håller på med. Men gör jag det? Nej! Självklart inte, Hanna kan inte hitta någon frid som gör att hon bara kan skriva, skriva, skriva. Istället säljs det balbiljetter och skojas. Roligare? Ja! Men jag ska ta tag i den där historian, jag ska!
Att sitta och försöka övertala mig själv kan fungera ibland har jag kommit på, haha!

Annars blir det psykologiplugg för min del idag, händer inte så mycket annat. Kom på förut idag att balen är om typ 2 veckor ... och jag fattar verkligen inte hur vi ska hinna?! Och när vi väl står där inne i ishallen så kommer jag att få världens blackout och inte komma ihåg ett piss av hur man gör. Tur att man inte dansar själv iallafall, hihi!

Nej, dags att ta tag i sitt liv!

PUSS!

Spotify

wiii, finally! Nu har jag änligen fått mitt efterlängtade Spotify, shuuhuu! Lyssna, lyssna, lyssna!
Och jag kan verkligen inte låta bli att typ bara lyssna sönder på The Fray - Never Say Never - goosh så bra!

Btw, så har jag varit ganska dålig på att blogga. Men jag orkar liksom inte riktigt, men hoppas ni hänger på ändå :) Ska försöka förbättra mig, hihi!

Det är mycket på gång nu, både i skolan och ... på andra områden ;) hihi

PUSS! 



Mitt Björkfors

Norrköping och teater

Idag blir det en tripp till storastaden Norrköping med hela familjen Jonsson, där ska vi gå och kolla på Erik, big brother, när han spelar teater. Det ska bli riktigt kul att få se, har bara sett honom spela en gång innan, så det ska bli spännande. Han har läst teater - grundkurs på en folkhögskola i Norrköping under ett år nu, så det är därför vi ska dit.

Annars så älskar jag att solen skiner, men hatar att fröken Jonsson inte kan få någon färg som alla andra - suck!
Men så kan det vara när man har helt fel pigment. I morgon är balträning igen, wiii! Var längesen sen sist, så nu är jag riktigt peppad! iii

PUSS!





We should take our chance now when we have nothing to loose

Valborg

Förferre hos bästa Lovis med klassen och annat skönt folk, sen en tur till Örs!
Kan man kalla det annat än FÄÄZT?!

Nu äter jag vingummi och snart ska jag lägga mig ute i solen, iiii

RSS 2.0