Efter mycket om och men

Hej igen.
Det var ett tag sen jag satt här och skrev. Jag har haft världens bloggtorka, inte alls varit sugen på att skriva. Men efter flera önskemål om att jag ska börja igen så tar jag mig i kragen och ska ge det ännu ett försök - ni får hjälpa till och peppa mig!

Hur som helst tillbringar jag mina dagar på Lindex just nu. Jag trivs så himla bra och mina kollegor är toppen! Jag älskar all rabatt man får och någon dag måste jag städa garderoben, allt får liksom inte plats, hihi! Har ni svängen förbi får ni hemskt gärna komma och in och kramas - det uppskattas alltid! Annars tillbringar jag mina luncher på Lollos balkong, där jag trivs väldigt bra!

I morgon är det redan valborgsmässoafton och för er som kommer ihåg så var det den kvällen som jag och Henrik träffades för ett år sedan. En kväll som förändrade så mycket. Även om det var väldigt förvirrande för många om var jag egentligen höll på med dom två veckorna eftrer, så visste jag hela tiden var mitt hjärta fanns. Snart firar vi ett helt år av kärlek, den 20 maj närmare bestämt. Det känns fantastiskt och det pirrar fortfarande när jag tittar på honom och inser att han är min, att han är med mig, att han och jag är vi.

Nu ska jag ta mina stavar och gå på en rejäl promenad - längtar tills inatt när min man har jobbat färdigt och kryper ner bredvid mig.



Love - Hanna

Rätt

det är inte alltid enkelt



men man vet när det är rätt

Nytt inlägg


PPPPPUMPEN!

Min dag går helt åt att laddddda för PPPPUMPEN!

WWWEEEEIIIIII

RSS 2.0