Fin dag och nyklippt hår

Vädret har varit så himla soligt och härligt idag! Dock blev jag ändå dyster efter historiaprovet ... hela SP06C blev nog lite dystra, men nu glömmer vi det, vem orkar blogga om ett tråkigt prov? ;)

Som sagt har vädret varit fantastiskt idag, och på fredag åker lilla Elin till Japan, herregud! Hela två veckor utan henne, hur ska nu detta gå? Men hon kommer säkert få det underbart roligt, om inte annat så kommer hon få träna på att hitta på roliga saker på ett flyg - hon ska flyga hela 18 timmar, fyyyy!

Efter skolan gick jag och klippte mig på Klipphörnet i Vimmerby, han som klippte mig var duktig, men lite smått seg kanske. Jag blev lite otålig när jag satt där, hehe! Dock syns det inte någon större förändring, bara topparna som har blivit finare, hihi!

Nää, nu ska jag duscha och göra hårinpackning som min frisör aaaaaabsolut tyckte att jag skulle börja med ;) Kanske skulle börja ta hand om mitt hår lite mer? hihi!


Plugg, plugg, plugg

GAAAAAAAAAAH!
Jag pallar bara inte att plugga!
Det är så fruktansvärt tråkigt och jag fattar inte!

Död åt historia!

Let's Dance vinnaren, hyllad av hela Kindas befolkning (typ)

Kl. 15.00 var det tusentals (tydligen) människor på torget i Kisa för att hälsa Let's Dance vinnaren välkommen hem igen. Lina, jag och Karin var sjävlklart där för att fota och kolla in kändisen ;) Kändes inte riktigt verkligt att Magnus hade vunnit hela Let's Dance och nu stod han där på torget i Kisa som han aldrig hade gjort nåt annat. Men stolta var vi, Kindabor som vi är!

Sötast var nog ändå Magnus dotter, Sara, som hade fått en likadan kjol som Annika som hon hade när dom dansade bugg. En rosa med vita prickar på! Sara verkade väääldigt stolt över den :) Nån som verkade extra stolt var Magnus fru Kristin, hon log hela tiden och var överlycklig över att det var så många som hade kommit till torget för att välkomna Magnus, hihi!



 


It's Been A Long Day

It's been a long week
I'm finally feeling like its ok to break
Into a thousand pieced
No one can replace
Only I can find my way
It's been a long day
And I just wanna hide away

GO Magnus!

Yeeeeeeeeeeey! Gooo Magnus! Fatta att vinnaren av Let's Dance kommer från lilla Kisa, han vet tillochmed vad Björkfors är för något! WOOOOW! :D Glädjeskrik och hopp i soffan blev det när Magnus tog hem segern igår, jag tror att hela Kinda Kommun skrek av glädje!

Pappa: FRÄÄÄNT! Nu kommer det nog bli en staty av honom i rondellen iallafall!
Hanna, mamma och Karin: RONDELLEN?!

Äh? Kul att ha en staty av Magnus Samuelsson i RONDELLEN i Kisa, kan man inte sätta den på torget eller nåt annat mer normalt ställe? Men men, Kisa är glada så då kan vad som helst hända tydligen :)



Idag blev det Linköping med mamma och Karin, jag skulle prova min balklänning - wiii! Nu ska den bara sys upp och lägga till några pärlor så är den klar sen, får hem den 24 april! WIIIIIIIIIIIIIIIII! Det blev en liten tur på stan också, köpte mig en vit tunika från Gina Tricot och en rengöringskräm från Apoteket, nöjd tjej!

Nu ska det nog pluggas lite historia ... suck!

Universitet, högskola?

Åååh, studenten närmar sig med raskt takt och jag vet liksom inte riktigt vad jag ska göra till hösten. Känner inte att jag vill plugga direkt utan vänta ett år och få tillbaka lusten .. men trots det så har jag faktistk sökt och det resulterade i

1. Juristprogrammet - Uppsala Universitet
2. Fastighetsmäklare - Högskolan i Malmö
3. Lärarprogrammet Musik - Uppsala Universitet
4. Juristprogrammet - Stockholms Universitet
5. Juristprogrammet - Göteborgs Universitet


Har mest sökt för skoj skull, men det är också en nödlösning ifall jag inte kommer på något annat :) Fast jag tror att jag kommer att söka till Reseledare på Fritidsresors Blue Academy School, låter så himla roligt tycker jag - wiii!

Utan dina andetag

Sitter och lyssnar på musik och kände att jag bara kunde inte låta bli att lägga upp texten på typ världens finaste låt, så här har ni den, Utan dina andetag - Kent


Jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mej svag
men jag vågar inte väcka dej nu

Jag skulle ge dej
allting du pekar på
men bara när du inte hör
vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

Min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
mitt hjärta i din hand
har jag tappat bort mitt språk
det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och färglös som en tår
blir jag
utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
om du inte ser på
och genomskinlig grå
vad vore jag
utan dina andetag

Vad vore jag
utan dina andetag


Vårdag

Jag älskar att solen har varit framme hela dagen, såå härligt! Dagen har gått väldigt snabbt må jag säga, inte ens samhällen kändes jobbig eller gick sådär långsamt som det brukar göra. Det måste bero på denna uuunderbar vårdag :D Dock måste jag sätta mig ner med historian och börja läsa lite, men jag ooorkar verkligen inte. Det är så fruktansvärt tråkigt att jag typ dör! Men snart är det student och då slipper jag allt, wiii! Fast ändå inte wii, utan också massa waaa! Vart ska jag ta vägen typ? Men jag känner att jag orkar inte riktigt ta tag i det där än, just nu vill bara tänka på allt kul som kommer att hända framöver: typ Polen, klassfest, bal och student!

Snart ska jag ta en promis med Lina som har varit sjuk hela veckan, hoppas bara hon inte smittar ner mig ;) Annars blir det arbetsförmedlingen i morgon för alla 3:or och en efterlängtad fika med min bästa Lollo! WOHO!

PUSS på er!

Balträning

Nu har jag kommit hem från balträningen, gick faktiskt ganska bra idag. Men oooj så trött jag är, fattar inte att balträningarna alltid ska ta all min energi som finns kvar. Men nu ska jag minsann ta en lång, varm dusch och sen blir det Grey's Anatomy - wiii! Hoppas bara att jag kommer kunna hålla ögonen öppna, hihi! Jag måste göra klart en sak på samhällen också, skit! Det hade jag helt glömt bort, men jag tror att den där långa, varma duschen får komma i första hand. Det låter såå mycket mer lockande än att plugga samhäll, eller hur?

Angående Emils frisyr så tyckte jag inte alls att det såg så himla hemskt ut, men okej, lite roligt kanske, men inte så hemskt att han ska behöva raka av sig allt hår. Men men, nu har han ju gjort det och förhoppningsvis så växer det väl ut lite innan balen, det kommer säkert bli bra ändå! :)

Just det, den långa, varma duschen, den får jag inte glömma!

Ting!


GE MIG SOMMAR!
By the way, GE MIG SOMMAR!

En lektion, ändå en heldag i skolan

Då var det onsdag igen, vilket innebär varannan onsdag en lektion och varannan onsdag två lektioner. Men trots det så blir det alltid en heldag i skolan för mig, Lina och Johanna eftersom vi väntar på den efterlängtade (eller?) balträningen. Men är man lite fantasifull kan man ju alltid göra denna lååånga onsdag till en riktigt höjdpunkt i veckan.

Man kan:
*Prata fiskar med Tony
*Kolla på när Tony rensar akvariet
*Hjälpa Tony att mata fiskarna
*Kolla på fiskarna
*Få gå in i det "hemliga rummet" och kolla ner i akvariet
*Ha roliga diskussioner med Tony och övriga lärare som går förbi
*Plugga (vilket vi i och för sig inte gör så ofta, bara om det är naturkunskap ;))
*Träna inför balträningen
*Äta
*Sitta vid datorerna
*Flumma

Ja, det låter väl som en himla rolig onsdag? hihi!

Men idag är det nästan som en lite speciell onsdag eftersom Emil har klippt sig och alla garvar åt honom så han måste gå runt med mössa och för att jag inte har en aning om hur det ser ut och för att alla skämtar om det med mig fast jag inte har en uns om hur det ser ut. Så det ska bli väldigt spännande på balträningen idag för att se vad det kan vara som är så hiiiiimla kul!

PUSS!

Söt sommar/studentklänning

Kunde inte hålla mig, jag bara måååste visa er denna söta lilla klänning som jag hittade på asos.com. Jag bara älskar den och funderar starkt på att skicka efter den till studenten, visst skulle det vara fint? Eller blir det för mycket blommor?


En underbar klänning från asos.com

"Skulle kunna tänka mig dig som en sån där framgånsrik affärskvinna med modeglasögon och hela kitet"

TACK TACK TACK Isabella för hjälpen med bloggen, kolla så fint det blev!  Åh, jag blev så glad när jag så det, wiiii!

Dagen har varit ganska lång och gått ovanligt långsamt ... men det hela blev mycket mer värt när Sandra hade bakat till oss på naturkunskapen - jaaammie! Verkligen hur gott som helst! I morgon är det balträning som vi älskar! Bara det att den där himla motsolsvalsen gör mig GALEN, Emil och jag kan liksom inte riktigt få till det så att vi hamnar åt rätt håll när vi ska vända (om ni inte hänger med på vad jag pratar om så är det helt förståeligt). Men jag hoppas att all denna träning kommer att löna sig, vilket jag i och för sig är helt säker på!

Igår fick jag typ världens finaste födelsedagskort av världens finaste Sandris, jag blev så fruktansvärt glad när jag läste det hon hade skrivit till mig. Mest älskade jag den här meningen: Skulle kunna tänka mig dig som en sån där framgångsrik affärskvinna med modeglasögon och hela kitet. Du har den rätta charmen!
Hon är väl allt för rolig! Men jag skulle ju faktiskt vilja vara den där framgångsrika affärskvinnan så det är tur att nån tror på mig ;) hihi!

Kanske dags att göra nåt?

Överraskningsfest

Igår hade vi överraskningsfest för Linda som har fyllt 20 hon anade verkligen ingenting, så det var verkligen jättekul att se hennes min. Hon trodde att jag, Linnea, Jeanette, Emmelie och hon skulle gå ut i Linköping så vi träffades först hos Jeanette i hennes lägenhet i Kisa och förfestade lite, sen hade Linda lovat att hon skulle komma en stund till sin kusin i Kisa på inflyttningsfest så när hon drog dit så stack vi till Linda och ordnande inför festen, sen kom alla gäster och när klockan närmade sig 20.00 så ringde Emmelie till Linda och sa att hon hade glömt sin plånbok hos Linda och att Linda skulle hämta den och när hon kom hem så stod vi alla där i köket och hon blev så hiiimla paff! Så det var verkligen roligt! :) Sen blev det paj, tårta och godis och masssssa härligt häng!


Idag blir det historiaplugg, vilket jag inte är det minsta sugen på!

PUSS!

Blogg, något för mig?

Se där, ännu en gång tar Hanna mod till att start en blogg. Vi får väl se hur det går den här gången :) Tänkte att jag skulle fråga Isabella om hon kunde hjälpa mig med nån fin design, jag är ju inte så himla haj på det där liksom, hihi!

Igår var det födelsedag som stod på schemat, hela 19 år, wii! Dagen börjad kl 05.45 (heeeerregud vad tidigt) då mamma, pappa och karin kom sjungandes med frukost på sängen, sen bar det av till skolan - fick fina strumpor av Lina och en god lunch på sibylla av Johanna! När jag kommit hem fick jag räkmacka och chokladtårta som mamma hade gjort - jaaammie! På kvällen sen kom Linda, Linnea, Jeanette, Hille, Becca och Kalle på lite paj och födelsedagsmys! ME LIKE! När dagen sen var över så var jag helt slut och att äntligen få krypa ner i sängen var såååå välkommet!

hihi!

PUSS!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0