Time for work



Nu går jag till jobbet!

och i morgon ska jag och Lindis på jobbdagar i Stockholm - me like!

PUSS!

Jobblycklig!

det är jag verkligen! Jag har tre hela jobbdagar den här veckan, hur fantastiskt känns inte det? UNDERBART! Okej, låter inte så mycket. Men i en arbetslös lilla öra låter det huuur mycket som helst och med tanke på alla pengar som rullar in på lilla kontot så gläds jag bara ännu mer - jag är lycklig!

Jag är inte heller bara lycklig för att jag har tre jobbdagar utan också för att min mamma, pappa, bror och syster är världens bästa familj, för att jag har världens bästa vänner och för att jag har den absolut bästa pojkvännen i precis hela vida världen! Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men glad det är jag och inte heller tänker jag sluta vara det! :D :D :D :D :D :D




Glad, det är jag och hoppas det smittar av sig!

PUSS!


Livlös måndag

Jag hatar när man måste säga hej då och inte riktigt vet när man hinner ses nästa gång. Jag har aldrig tyckt att det är särskilt långt till Vimmerby ... men nu har jag insett hur långt 6 mil är, det är så fruktansvärt långt.

Min vecka känns helt fullspäckad: jobb, stockholm, betala resa till London, spela på dop, relaxen, träffa Julli och jobb. Hur hinner man det? Måste nog planera och prioritera lite ... suck

Snacka om livlös måndag. Inget händer och hjärtat var tvungen att åka hem ... wow, livlös måndag.

Dock kommer mamma och pappa hem ikväll, hoppas dom hitta nån av dom parfymerna jag ville ha på taxfreen, det skulle lätta min tråkiga måndag. Tar nog med mig Karin på en springtur sen, inget blir ju bättre av att sitta här och glo, hehe.

Nu ska jag nos läsa klart min bok som jag tipsa om här om dagen, den är bra!

Sen har jag också kommit på att jag vill åka på Peter Jöbacks julkonsert i december, skulle vara så himla mysigt. Längtar verkligen till jul! Tänkte se honom förra året, men så blev det inte av. Har ju fantastiskt sällskap jag kan locka med mig i år också. En kall vinterdag i Göteborg vore väl nåt älskling? hihi, vi får väl se hur det blir med den saken ;)

Just det, läsa var det!




PUSS!

Söndag

Att vakna upp bredvid den man tycker mest om, måste vara det bästa som finns! Dock är det inte lika roligt när dom inte kan vara kvar utan måste hem och döma, men vet ni vad? Idag är det sista matchen som ska dömas på det här året så nu kan vi bara va - vilket jag älskar ;) (Även om jag iofs inte har lidit speciellt mycket av dessa matcher)

Men ikväll kommer han tillbaka och då ska vi mysa. Mamma och pappa är på kryssning med pappas jobb, så jag och Karin är ensamma hemma till i morgon. Vi ska laga mat (eller jag och Henke ska laga mat) till kvällen och på menyn står fläskfilé, pommes och bearnessås - muuums! Och till efterrätt blir det glass! Kommer bli en riktigt bra kväll!

I morse fick jag storbesök av Tove. Redan klockan åtta var hon på plats och då bjöd jag på frukost. Hon är hemma över helgen och hon har många som hon ska träffa, men jag har tid vilket tid på dygnet som helst! Henke låg och sov, så vi fick tid till en massa tjejsnack, hihi. Känns alltid bra när man har träffat Tove!

Efter det har dagen bara rullat på. Karin och jag har hjälpt pappa med veden, så han blir glad när han kommer hem. Karin har pluggat och jag har läst. Vi har fixat lunch och möblerat om i mitt rum, så nu är det som nytt igen och snart vi ska ut på en powerwalk! Känns som vi har varit flitiga idag och det känns bra! Mamma och pappa borde åka iväg oftare så Karin och jag får mer systerdagar för oss själva, hihi

Nähe, då var det dags att ta på joggingskorna, för nu ska det minsann powerwalkas!

PUSS!

Lindis och jag

SKA TILL LONDON!

wiiiii, beställde resan idag - så den 8:e oktober drar vi! iiii



PUSS!


Vinter 2009

Åh, jag vill ha ha ha ha ha!


Den här jackan är så hiimla söt och jag älskar detaljen med dom stora knapparna!


Den här jackan är också gullig!

Lite annan stil. En parkas skulle ju inte heller sitta fel och till stövlarna under skulle det bli skitsnyggt! Kanske skulle jag satsa på en parkas i år ... eller? Brukar ju alltid köra med min "gulliga" stil, kul att pröva nåt nytt!




Boots från Skopunkten.com
Snygga skor som skulle passa fint till parkasen.


Det tåls att tänka på hur man ska klä sig! ;)


Boktips!

Ikväll har jag ett litet boktips för alla er läsare som tycker om böcker. Boken heter Lyckans Hjul och är skriven av Kajsa Ingemarsson.

Handling:

Ellinor är en ung jurist som just har fått sitt första barn. Nina är frisör och ensamstående med tonårssonen Mattias. Miriam lerver ett stillsamt liv som hemmafru.

De har egentligen inte mer gemensamt än att de är grannar i ett villakvarter i småstaden Sävesta. Så flyttar en kvinna med mystiska vanor in i kvarteret. Vad de tre inte vet är att Janina, som hon kallar sig, kommer att få en avgörande betydelse i deras liv.

Jag tyckte kanske att boken verkade lite tantig och tråkig när jag läste om den, men när jag sen börja läsa den insåg jag hur spännande den är och hur man inte kan sluta läsa! Så har du inget för dig så LÄS den här boken! Kajsa Ingemarsson kan verkligen underhålla och skriver med värme.

En jättebra novell som får HHHH utav 5 :)



PUSS!

Vad ska jag nu bli?

fick jag inte riktigt svaret på.

MEN jag har fått en lite tydligare bild av hur jag är och vilka typer av yrken som skulle passa.

Jag är tydligen:

En ledargestalt
En som vill styra och ställa
Någon som vill jobba aktivt med människor
Flexibel
En som inte vill gå på rutin
Någon som vill leva lite Sex And The City liv

Detta var ungefär vad syon kom fram till, hehe. Hon sa att jag kändes genomtänkt och att jag hade en stark personlighet.

Hon tyckte att dessa program skulle passa mig:


Fastighetsmäklarprogrammet
Personalvetarprogrammet
Juristprogrammet (dock lite för svårt för mig att komma in)

Hon frågade mig ifall Polis kanske skulle vara nåt - OH NEJ, sa jag! Det har jag redan provat på ;)

Så, det var nu en liten resume om mitt samtal med syon. Vet inte om jag känner mig klokare, men jag tror att jag kommer satsa mest på Fastighetsmäklare. Sen söker jag också lite olika typer av Personalvetare :) Det blir nog bra tillslut ska ni se, hihi

PUSS!



Fastighetsmäklare?


Jurist?


Eller personalvetare?

Vad ska jag bli när jag blir stor?

är frågan jag vill ha svar på idag!

Hoppas studie-och yrkesvägledaren ska svara på det, eller i alla fall leda mig rätt på vägen. Vi får se och vi får också se ifall jag kan få lite extra jobb på hemtjänsten nu i höst, det skulle verkligen behövas och vara så skönt. Är rätt så trött på att bara sitta här hemma och fundera över livet. Ska till resuresen nu först och se ifall dom har lite jobb över till mig, hihi.

Nu ska jag fixa det som behöver fixas innan jag åker, ha det toppen!

PUSS!


Hanna Jonsson, en äkta snorunge

Jag snorar som jag vet inte vad! Näsduk efter näsduk och aldrig tar det slut. Inte alls kul tycker jag, men det finns dock inte så mycket att göra åt.

Idag tror jag att hösten kom på riktigt, det har blåst kallt och det har regnat. Men jag klagar inte, jag är glad över att hösten är här. Den är så himla mysig och äntligen får jag ta fram min fina sjal som jag köpte i Paris förra vintern och börja använda den igen, wiii. En dag ska jag åka dit igen och köpa tonvis med sjalar!

I morgon ska jag till studie- och yrkesvägledaren i Kisa. Hoppas hon kan säga vad jag ska plugga till. Så jag slipper fundera, jag tycker det börjar bli lite jobbigt nu. Men det ska nog bli bra, allt löser sig till slut :)

Nu ropas det att maten stor på bordet, magen kurrar så jag ska nog sluta skriva nu. Ikväll blir det popcorn och Idol och Andra Avenyn såklart, iiii

PUSS!



Åh, vad jag längtar efter Paris!

Ett otroligt vackert bröllop











Jag bjuder inte på så många bilder, men jag kan tala om att brudparet var otroligt vackra och hela dagen blev så fantastiskt lyckad!

Erik och Sandra Johannesson ♥ 19 September 2009

Bästis!

Jag har världens bästa kompis ♥

Lindis, du är mitt hjärta

Before the big day

I morgon ska Erik och Sandra bli ett, jag tycker det är så fint och det ska bli så himla roligt! Vår älskade lilla Erik, som i och för sig alltid har påstått att han är så hiiiimla vuxen, ska NURIKTIGT bli vuxen! Det känns så overkligt men samtidigt så självklart. Det kvittar liksom om dom gifter sig idag, i morgon eller om 50 år. Det kommer alltid vara Erik och Sandra.

Åh, jag älskar verkligen att få gå på bröllop, hihi

Nu har jag inte tid att sitta här längre. Dags att raka benen, göra ansiktsmask och göra hårinpackning! Hoppas att lite fina bilder kan komma upp på måndag, för på söndag ska jag till mitt hjärta! iii

PUSS!




Erik ♥ Sandra

Hard work, work!

Mamma är sjuk, så jag har fått hoppa in som vikarie på särskolan i Kisa två dagar nu, både torsdag och fredag. Känns riktigt skönt att veta att lite pengar rullar in på kontot, det kan verkligen behövas kan jag lova! ;) Annars är det inte så mycket annat som händer, blev gympa ikväll. Den är dock inte alls lika rolig längre, är så himla uttjatat. Men tur var i alla fall att Lina var med, kunde man prata skit under tiden, hehe. Kanske börjar på aerobics i Kisa eller nåt istället. Vi får se helt enkelt!

På lördag är det bröllop som gäller, ååååh! Det ska bli så himla kul, Erik och Sandra kommer vara så otroligt vackra! Ska ta massa bilder så det kan komma upp några här på bloggen, ni måste självklart få se det vackra brudparet :)

Nej, nu är jag alldeles för trött. Ska nog ta och läsa några kapitel ur min bok "En shopaholic i New York" iiii, så bra!

PUSS!

Vilken frisyr?

På lördag ska jag på bröllop, ska ha min rosa klänning och funderar på vilken frisyr jag ska ha till ...

Här kommer lite inspiration


Jag älskar verkligen flätan och det skulle vara så himla fint till, men hur gör man den?


Ashleys (den blonda) uppsättning är väldigt enkel men samtidigt vacker


Hennes underbara svall skulle också vara oerhört vackert på ett bröllop


Jag älskar dock den där flätan, det skulle vara så otroligt fint! Men hur gör man?

Vilken tycker du passar bäst?


En heldag med bästa Myrénskan!

Idag har jag hängt i Vimmerby med fantastiska Elin! Vi har verkligen haft skitkul och bara pratat massa gamla minnen, insett hur gamla vi faktiskt är (INTE), pratat om hur små alla andra är och att vi är otroligt vuxna ;) Vi har också spelat och sjungit hur myckt som helst tillsammans - vilket jag har längtat efter, att få ha musiken tillsammans med Elin är sjukt roligt!

Ikväll blir det att slå sig ner i soffan framför Idol, kanske blir det att se Heartbreak Kid med. Men vi får se hur mycket jag orkar. Längtar allra mest efter min man, tycker att han ska sluta jobba nu och komma och vara med mig istället.

Men men, det går ju inte alltid, hehe. Får allt ta och vänta så snällt tills på fredag ändå ;)

Dags för nåt annat!

PUSS!

The Ugly Truth

Ikväll vankas det bio med Lindet, kommer bli himla mys! The Ugly Truth har vi bestämt oss för att se, hoppas den är bra :) Men det är ju en romantisk komedi, precis som jag älskar! hihi

I morgon ska jag träffa världens bästa Myrén igen! Vi ska äntligen få träffas och prata massa skit och spela piano och sjunga ihop - precis som vi älskar! Har verkligen saknat den tjejen, så det känns bra att få träffas! :) Vi ska öva på en låt till hennes systerdotter Meyas dop, hihi. Elin ska sjunga och jag ska spela piano, hoppas det går bra ;)

I morgon kan man också börja söka till universitet och högskola till vårterminen ... åååh, jag vet inte riktigt vad jag vill! Blir helt galen! Men jag ska boka tid med en studie-och yrkesvägledare och hoppas att jag bli klokare på det. Men till våren måste en drastisk förändring ske, för här orkar jag inte sitta längre.

Nu ska jag äta lite och sen göra mig klar för en mysig biokväll!

PUSS!



En helg med den absolut bästa!

I fredags åkte jag till Vimmerby och var med den som ligger mig närmast om hjärtat ♥ Vi åt fruktsallad och myste, iii! Igår följde han med mig tillbaka hem för att sedan åka och titta på fotboll i Kisa, Kisa-Vimmerby and yes, GO KBK! HAHA, fy! Vilken otroligt rolig match, jag älskar att Kisa vann - guuud! Efter fotbollen åkte vi till Vagngatan 13 för lite födelsedagskalas. Lilla Fritte har hunnit bli 19 år, otroligt ;) Där serverades god mat och Alias. Vilket jag och Henke inte alls var det minsta bra på

Henke:
Okej, du kan läsa om Kalle Anka
Hanna: Tidning?
Henke: Precis, fast du får välja vad som helst!
Hanna: Får jag välja vilken tidning jag vill?!
Det rätta svaret var serietidning, men roligast var det nog vi som hade!

Idag fick det bli att åka till Linköping (utan att få böter), för jag behövde byta mina Lee-jeans som jag köpte i onsdags. Dom kändes inget bra, så vi åkte in och jag kom hem med ett par Lewis-jeans istället - hur bra som helst! Kom också hem med en trekvartströja från Cubus, en kofta från Bikbok och ett påslakan från IKEA (vilket Henke också gjorde. Likadana, fast mitt är rosa och hans svart/vitt - haha! fy så larvigt!;))

Nu ska vi snart se på One Tree Hill - ääälska! Ska bara se till så att den där mannen vaknar snart, verkar som Linköpingsbesöket var påfrestande ;)


Den finaste människan på jorden

PUSS!

Ibland känns inte allt bra

Dagarna rullar på och jag tittar mest på. Ni vet, som ett rullband som man springer på. Tänk att alla går på det där bandet och har fullt upp med sin vardag.
Sen står jag bredvid och tittar på när alla lever.

Jobb, sjuk syster och vimmerby

Idag har jag fått jobba, kändes riktigt bra att få göra det. Fick kanske inte in jättemycket pengar, men lite är det i alla fall och jag hoppas på att få jobba nån gång mer innan september är slut ... eller? Skulle vara skönt att veta att man hade lite på kontot.

Well well, här hemma ligger Karin som en säl i soffan och snorar som en barnunge. Feber har hon med, hoppas bara att jag slipper undan. Men lite idol ska nog rädda mig ;) hihi! Fick en ny favorit igår, Calle Kristiansson som sjöng Walking in Memphis - GOSH! GREAT GUY! :D Förresten måste jag också bara skryta med att jag känner, eller inte riktigt känner, men har träffat en kille som är med i Idol - Benjamin Trossö. Ni vet som jag har tipsat om? Wiii, grym kille och sjuukt trevlig! :D

Ikväll åker jag till hjärtat, ska bli skönt att få bli lite omhållen. Längtar efter honom :)

PUSS!



Marknad!

Idag var det Ulrika Marknad som stod på schemat! Karin hade studiedag så hon och jag drog med oss Linda och stack dit. Dock bara aaaldeles för mycket folk och inget vettigt att köpa. Så efter godis-och gammeldagsa-kokosbollar-köp och lite karusellåkning så åkte vi hem. En ganska så ovärd marknad om jag får säga det själv, men nu har vi varit där i alla fall :)

Ikväll är det Idol som gäller och gympa såklart! Den börjar ikväll, shuhu!! Och i morgon är det fredag som vi älskar - då ska jag träffa hjärtat igen, wiii
Skickar med ett klipp på min favorit än så länge!


Snacka om musikalisk kille - muuums!


PUSS!

Fortkörning och lite kärlek

Igår var en galen dag ... blev stoppad av polisen precis efter skeda udde (innan linköping), det var längesen jag var så nervös. Hjärtat slog så hårt att det gjorde ont och jag skakde typ i hela kroppen när polisen kom fram.

Polis: Har du körkort med dig?
Hanna: självklart! (huuur darrig som helst på rösten)
Polis: tack. Nu kan du följa med mig ut.
Hanna: jaha ... (jag trodde nästan jag skulle börja gråta)
Polis: Sätt dig på andra sidan.
Hanna: Okej. (Jag fick sätta mig på förarsidan av polisbilen)
Polis: Jaha du, det gick lite fort där va?
Hanna: Äh, lite kanske
Polis: Du körde i 101 km och det här är en 90 väg. (Visar på en mätargrej)
Hanna: Jo ... just det
Polis: Det här kommer kosta dig pengar
Hanna: Hur mycket? Hur mycket måste jag betala? Är det dyrt? När måste jag betala? (Liiiite nervös så att säga!)
Polis: Jo, 2000 kr. Och du har 30 dagar på dig att betala. Vill du överklaga eller vill du ha ordningsboten nu?
Hanna: Jag tar den här, det finns väl ingen mening med att överklaga ... (helt uppgiven)
Polis: Kanske inte ...
Polis: Jaha, då var vi klara.
Hanna: Okej, hej då
Polis: Kör nu FÖRSIKTIGT hädanefter!

Det var inte en jätteglad polis, men han var inte elak. Well well, nu har jag provat på det och det är inget att rekommendera. Kör lagligt, it´s worth it!

Efter en tripp till Linköping åkte jag till hjärtat och fick lite kärlek, kan behövas efter en sådan kaotisk dag! hihi

PUSS!


Dagens musiktips

Kära vänner låt mig presentera Benjamin Trossö!

Han har kommit med ännu en ny låt - That Is Why I Love You

http://www.myspace.com/benjamintrosso

VÄRT att lyssna på!


PUSS!

åttonde september

Gud! Vad tråkigt det är att vara arbetslös!

Igår var jag i alla fall på arbetsförmedlingen, dom var fasktiskt riktigt trevliga och det hela kändes väldigt bra! Jag känner mig stolt över mig själv och tror att det här kommer gå vägen! Hoppas innerligt på att kunna få ett jobb i Vimmerbytrakten så jag kan flytta dit och leka med hjärtat ♥ varje dag! iii

Ikväll börjar Andra Avenyn, wiii! Som jag har längtat! Nu kommer jag i alla fall ha hur mycket tid som helst att följa alla dessa serier, yeees! ;) Ska bara vänta tills Lina får säsong sex av OTH så ska jag våldgästa henne sen och ta igen allt jag missat (har glömt säga det här till dig Lina, men nu vet du ;)) haha!

Annars kan jag inte påstå att det händer så mycket roligt i mitt liv. Väntar mest på att mitt liv ska bli roligt igen, för just nu är det verkligen inte det. Men besöket på arbetsförmedlingen gick ju bra igår och förhoppningsvis så kan dom fixa nåt bra åt mig :)

Nu ska jag sluta klaga utan se ifall det finns nåt gott att äta ;)

PUSS!


21.00 på SVT 1 - missa inte!

VIKTIG UPDATE!

Okej! Så här ligger till!

Hanna Jonsson och Linda Johansson har bestämt sig för att inte åka på tågluff på grund av den härjande svininfluensan. Oroliga mammor och pappor säger att vi inte bör åka, men vi känner att vi liksom inte kan släppa det där med att resa. Så istället för att tågluffa så blir det sista minutenresa till ett varmt land i minst 14 dagar! Trots att det känns lite tungt och att vi faktiskt hade planerat massa inför resan så vill vi ju inte bli sjuka, även om vi kan bli det här hemma med så känns det lite mer tryggt. Och det känns också bättre att bara vara borta två veckor. Men, tågluffen får bli av en annan gång ... !

SÅ, nu vet ni hur det ligger till!

PUSS!

Mys med gänget

Vilken underbar kväll! För det första var hjärtat med och för det andra så fick jag vara med mina bästa kompisar. Jag menar, det kan liksom inte bli bättre! Linnea hade lite kalas för att hon har fyllt 20 (!) och för att hon ska åka till Costa Rica (!!!!!!!) i morgon, eller egentligen på tisdagmorgon, men hon åker från Kisa i morgon. Så det blev att säga lite hej då och ha himla mysigt nu när hon ska vara borta i tre månader - galet! Hoppas bara vi inte saknar ihjäl oss ;)

I morgon ska Lindis och jag planera tågluff ... om den nu blir av. Mamma är väääldigt orolig för svininfluensan, vilket jag också är iofs. Den är läskig den där flunsan! Men skulle det nu bli så att det inte blir någon tågluff så drar vi på en två veckor lång solsemester och bara har det gött! För blir det inte tågluff så ska vi skämma bort oss - rejält!

Nehe, klockan är mycket och jag är trött efter en härlig kväll! Vi hörs i morgon vänner!

PUSS!


btw, säsong 6 av One Tree Hill kommer ut 25 november - jag mååååste ha!!

Kräftskiva hos Lundkvistan!

Snart ska jag hoppa in i duschen, för ikväll är det kräftskiva hos Carin som gäller! Det var på tok för längesen jag åt kräftor och jag längtar så himla mycket efter att bara få vräka i mig! ;) Jag älskar att hjärtat ska med också, iii ♥




Annars har jag varit så duktig att jag har städat mitt rum idag, hihi. Men med Miss Li, Håkan H och Velvet så går det ganska så fort!

Time for shower!

PUSS!

Dancing The Whole Way Home



Jag älskar att dansa, precis som jag vill

Den nya skolan ...

... var inte så pampig som jag trodde!

Men den var fin! Det var den allt, ljus och fräsch! Men dock lite förvirrande, kändes lite svårt att orientera sig bland alla dessa trappor, korridorer, skåp och människor. Kul också att jag såg ut som en vilsen höna när jag sprang runt där för att leta reda på Ann-Marie, Tony och vaktmästarna. Men sen hitta jag dom minsann och oj vad glada dom blev! :D

Efter att jag hade pratat klart med balkommittén och svarat på deras frågor och fått boken som Mickan lånat åt mig så gick jag till banken. Sen såg jag Lindas bil och smsa henne och då visa det sig att hon och Carin var i Vimmerby så då prata jag med dom och vänta på att Julli skulle komma. Så när Julli sen kom så luncha vi ihop på Epok - mums! Och sen drog vi en sväng till skolan eftersom Julli inte har varit där. Så det fick bli ett extra besök hos Ann-Marie och Tony, men dom blev så glada så! :) Sen har Julli och jag en liten grej som vi ska se till att fixa i skolan, något som kommer bli ooooerhört bra om vi bara kan få igenom det ;)

Sen måste jag faktiskt säga att jag längtar tillbaka litegrann. Det känns som det är ett hjul som går runt, runt och efter studenten så står jag bara och tittar på. Känns lite konstigt att allt rullar på i sin lilla gång på skolan utan SP06C. Jag hade gärna gått ett år till i skolan, nu när jag vet hur vuxenlivet är. Ett år i skolan där jag kunde få ta vara på allt lite mer och lite bättre och kanske planera lite mer noggrannt. Men det finns inte så mycket att göra åt det ... jag får försöka njuta av det jag har.

Nu ska jag åka till Linda och planera våran tågluff, sen ska vi fiska kräftor till lördagens kräftskiva! Åh, så gott det är! MUMS!


PUSS!

Vimmerby Gymnasium

Nu drar jag till Vimmerby Gymnasium och återupplever lite gamla minnen!


Tre underbara dagar med honom

Nu har vi kommit hem igen och allt är som vanligt. Dagarna har gått fort och jag har älskat varje sekund som jag har fått vara med hjärtat. Trots att min mormor måste vara den mest jobbiga människan på jorden och att jag har fått skämma ögonen ur mig så har vi överlevt och faktiskt haft väldigt mysigt tillsammans. Jag hade dock aldrig klarat det utan honom ... Vi har cyklat, promenerat, åkt till Värnamo och fikat, pratat med släktingar, grälat med mormor och pussats - myys! Men nu är vi hemma igen och kanske är det tur det, tre dagar med mormor är gaaaanska så påfrestande. Men jag hoppas att Henrik inte har blivit att för skrämd utan faktiskt vågar komma tillbaka, hihi. Det blev lite galna kort med, så vi får väl se ifall det kommer upp några på bloggen, hihi ;)

I morgon ska jag till skolan och ge den nya balkommittén lite råd angående balen och få en liten rundtur i den nya byggnaden - det ska bli riktigt kul faktiskt!

Vi hörs igen i morgon!

PUSS!

RSS 2.0