Kärt återseende

Idag har jag hängt med Julia nästan hela dagen - vi har gått i affärer, pratat, ätit lunch, pratat, bakat tårta, pratat, ätit cheescake, pratat och sen pratat lite till. Finns alltid så mycket att prata om när man inte har setts på länge, alltid lika kul att bli uppdaterad med ju!

Ikväll kommer Linda och Linnea hit med. Ska bli så himla kul att se dom igen, känns som evigheter sen - vilket det också var i och för sig. Mina små tjejer som jag har hängt så mycket med och nu bor vi alla på olika håll, så konstigt ... men samtidigt så naturligt på något sätt. Skönt i alla fall att dom inte är mer än ett telefonsamtal borta - det hjälper mycket när man behöver prata av sig! Så ikväll blir det kakkalas, vilket vi är bästa på, hihi!

Så denna dag har bjudit på kära återseenden med stort K - alltid lika välkommet med fina vänner! Lovley!

PUSS!

.


Hungrig ...

Nu för tiden är jag nästan ständigt hungrig. Kanske för att jag inte gör så mycket om dagarna och blir sötsugen då? Eller för att det är meningen att jag ska bli obeskrivligt tjock?

Hur som helst så är jag hungrig nu. Tur att jag ska på friskis ikväll så jag kan träna bort lite onödiga kilon, hihi!

Idag kom för övrigt Linda hem från Skåneland, vilket känns underbart! Så nu ska jag passa på att träffa henne den här veckan och ge henne hennes födelsedagspresenter eftersom hon fyllde år 11 mars - bättre sent än aldrig skulle jag vilja påstå ;)

Kanske skulle äta nåt, magen kurrrrrrrrrar!

PUSS!

Hög midja

Hur snyggt är det inte med hög midja?




(lookbook.nu)

Rösta på min bikini!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Finaste presenten!



Den här otroligt fina ringen från Spinning fick jag idag av min älskling i försenad födelsedagspresent! Jag fick välja den själv och jag blev helt såld så fort jag såg den! Och nu sitter den så fint på mitt finger, wiiii!

Förövrigt blir det stavgång med Lollo ikväll, dock måste jag ner till ÖB för att köpa mig ett par nya stavar eftersom mina förra gick sönder när jag råkade pilla lite för mycket på dom - woops!

Nu ska jag se klart på Kalle Blomkvist och Rasmus, älskade film av världens bästa Astrid!

PUSS!

Vårstädning!

Idag är det vårstädning som står på schemat och med öppen balkongdörr och dunkande musik så är det faktiskt riktigt härligt! Jag kan liksom känna hur våren genomsyrar hela lägenheten - UNDERBART!

Ikväll blir det kalas på trollgatan med avslutning på Harrys, pepp pepp! Och i morgon kommer mamma och Erik och får se hur fint jag har städat, mihi!

Dags att återgå till städningen och Whitney Houston, weeeiii!

PUSS!

Astrid Lindgrens Näs

I tisdags ringde en tjej från Näs och fråga om jag vill kunde komma på en intervju idag, så klockan 15.30 ska jag bege mig dit och försöka ge ett bra intryck, hihi! Känns som det skulle vara riktigt roligt att jobba där en sommar, så jag hoppas verkligen på det bästa! Wish me good luck!

I morgon är det fredag igen (för mig är nästan varje dag fredag, hihi) och då ska jag och hjärtat till trollgatan för att fira att jag har fyllt 20, wiii! Känns som det kommer bli en toppenkväll som troligtvis kommer sluta med ett besök på Harrys tillsammans med Mickis och förhoppningsvis Natti! Babe får gå hem och lägga sig eftersom han ska upp tidigt på lördag, hihi!

På lördag fyller storebror hela 22 år och det ska självklart firas! Han och mamma kommer först ner till Vimmerby för Erik ska klippa sig (han passar på när han är hemma och mamma betalar, hehe) sen kommer dom förbi här och fikar lite och kollar in lägenheten. Sen följer jag med hem - dock åker jag och jobbar vid 15, men lite firar jag honom minsann!

Sen peppar jag redan Pumpen på långfredagen med Johanna och kanske då Julli och Lina som jag håller på att övertala! Känner redan på mig att det kommer bli en gryyyym kväll - weeeiii!

Nepp, nu är det dags för duschen!


Innan Harrys i mars förra året - shit vad tiden går fort!

PUSS!

VÅR!

JAG SOLAR PÅ BALKONGEN!



ÅH, min älskade vår är äntligen här - muuums!


Tvättningen går finfint och däremellan läser jag Elsas Mode av Sofi Fahrman, sååå braaa!

Woops!

Oj, shit vad dålig jag är på att blogga. Nästan så jag får skämmas. Men hur som helst så fyllde jag ju hela 20 år i lördags och hade verkligen världens bästa dag! Fick massvis med fina presenter som jag blev oerhört glad för!

I söndags hade jag lite kalas med Johanna, Lina och Lollo och fick ännu fler fina presenter och vi hade en riktigt rolig kväll - men man kan ju inte ha annat med världens bästa tjejer!

I måndags var jag i Linköping för att fixa armbandet på min fina klocka jag fick av mamma och pappa så att den skulle sitta bra. Sen åkte jag ner till baby och myste!

Igår var jag på friskis som hade schlager gympa - weeii!

Och idag ska jag tvätta och ikväll blir stavgång med Lollo!

Så, det har inte hänt så himla mycket - men jag ska försöka bli bättre på det här med bloggningen, hihi!

PUSS!

20 ÅR!



WOHO! Idag blir jag gammmmmal!

Nu ska jag ha den bästa 20års dagen man kan tänka sig, wiiiii

Cute bag



Den här väskan skulle hänga fint på min axel. Från friis & company

i choose you



You lift me up when I am low
You are the sun that makes me grow
Let's get rid of old remorse
'Cause the truth is that I am yours

And I'm not gonna lie to you
I'm not gonna do the things I usually do
I'm not gonna hide
'Cause I choose you
I choose you
I choose you

Praktik på Lindex!

Idag fick jag två riktigt bra telefonsamtal!

Jag hade nästan börjat ge upp mitt hopp om en praktikplats här i Vimmerby. Jag har varit på alla möjliga ställen här i stan men inte fått napp, dom flesta har redan praktikanter. Men så gick jag in på Lindex i förra veckan och frågade. Dom sa att dom skulle läsa igenom mitt CV och sen höra av sig ifall dom var intresserade. Men jag har inte hört nåt, fören idag. Idag ringde hon som är butikschef och frågade ifall jag inte kunde komma in och prata lite. Som tur var så var jag ju utanför Lindex så jag gick in och pratade lite med henne och en annan tjej. Dom sa att dom gilla mitt CV och tyckte att jag verkade som en mycket bra tjej. Innan jag gick så sa dom att dom skulle diskutera saken och höra av sig idag eller i morgon. Och efter 10 min ringer hon igen och sa att praktikplatsen är min, wiii! Så den 6 april börjar jag och är där 8 veckor!

Känns riktigt bra att äntligen börja ha något att göra!

Ikväll blir det för övrigt stavgång med Lollo, jag har köpt nya träningskläder med Johanna idag på Intersport - så det är väl dags att börja använda dom nu, hih!

PUSS!

Växjö

Igår var jag och Lollet i Växjö för massa shopping! Vi har jättekul och fick mycket trevligt sällskap av Niklas! Det inhanlades en hel del, men jag måste ändå säga att jag tycker att jag gjorde två riktigt bra fynd! Jag fick en svart kjol från Monki som kostat 350 kr och jag fick den för 44 kr! KAAAAAAP! Sen köpte jag en blommig jacka/kavaj på H&M som det var 100 kr rabatt på, wiii! På H&M hitta jag även en svart, lite större väska som alltid är bra att ha. Sen blev det lite smått och gott från Rusta med. Så jag är verkligen supernöjd med mina inköp! :) Det blev även en liten tripp ut till universitet för att säga hej till Lina, härligt!

Idag gör jag inget, hoppas på en lugn kväll för jag är seg!

PUSS!

Världen

Om någon bara gav mig en resekompanjon skulle jag åka i morgon.

Jag har hela världen som står och väntar på att jag ska komma!

Jag vill till Australien, till USA, jag vill jobba i Grekland, jag vill sola i Thailand, jag vill uppleva ett somrigt Paris, ett mysigt Italien, jag vill till Spanien, jag vill till Polen, jag vill gå runt i Bryssel, jag vill iväg.

Men det är inte lika roligt att åka ensam, men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge har jag hört.

Ont, ont, ont

Jag har ont överallt.

Dubbelpass på friskis i tisdags, lång promenad med stavar igår, pass på friskis idag - JAG ÄR TRÖTT!

Men det känns bra, träningsvärken försvinner inte men jag är nöjd. Smärtan påminner om hur duktig jag har varit och det ska fortsätta!

Mitt nya träningsschema kommer att se ut ungefär såhär:

Måndag: Stavgång med Lollo
Tisdag: Medel Puls på friskis med Joh, Mickis & Allie
Onsdag: Stavgång med Lollo
Torsdag: Medel på friskis med Joh, Mickis & Allie
Fredag: VILA!
Lördag: VILA!
Söndag: Danspass på friskis eller stavgång

Tycker det ser ut som ett bra schema! Nu ska det bara följas också ;) Men tror faktiskt att det ska gå riktigt bra, har ju oerhört trevliga människor att träna med, wiii!

Nu är det dags för lite tvhäng!


PUSS!

Hurtbulle!

Igår var jag nere på ÖB och köpte mig ett par röda gåstavar för endast 66 kr! Mycket stolt ägare och idag fick jag Lollo att köpa ett par med - wiii! Så ikväll ska vi ut och gå! Hurtigt!

Igår var det friskis som gällde också! Jag och Johanna ville prova aerboicpasset men ändå gå på Medel Puls med Mickis och Allie - så vi gick på båda! Men FY SJUTTON vad ont jag har i min kropp idag! UUUSCH! Men det var riktigt kul så vi får se om vi fortsätter gå på båda eller om vi går på ett, hihi!

Nu ska jag läsa lite i min bok som Tove tipsade mig om - Syskon kärlek heter den och är skriven av Katarina von Bredow, sjuuukt bra!

Ha en toppenkväll!

PUSS!

GRRR!



Jag älskar Brooke Davis hår! Nu har jag samma längd - önskar bara jag kunde få det lika fylligt med!

JOBB!

åååååh, idag ska jag jobba! Jag ska vara i Rimforsa på gruppbostaden - känns jättebra! Min ekonomi är ju inte den bästa om man säger så ;) Så just nu är jag hemma i lilla Björkfors och väntar på att pappa ska bli klar med maten.

Pumpen i lördags var jätteroligt! Jag och Johanna hade nog världens minsta och världens knäppaste förfest - massa dans till melodifestivalen och pizza från ICA, wiii!

Igår var jag dock väääldigt trött, så det var skönt med en slappdag ... Men idag är det nya tag som gäller! Och i morgon blir det friskis igen, shuhu!

PUSS!

Vårkänslor = klackskor

Ååh! När jag börja tänka på att jag skulle få hit mina klackskor blev jag så glad och så hima sugen på ett par nya! Dock tycker jag att klackskor alltid gör sig snyggast på våren och sommaren - vet inte varför, det bara är så!

Så efter ett besök på Michelles blogg så kollade jag in Nelly.se utbud av skor och hittade dessa små läckerbitar - geeee miiiig!

Kamma SEK 1199, Friis&Co - NELLY.COM
Söta klackisar från Friis&Co för 1199 kr!

Lite dyrt för mig just nu, men till sommaren kanske, hihi!

Pumpen!

Yes! Ikväll blir det att dra till las pumpas! Hoppas det är många roliga människor som ska dit! Själv ska jag dra dit med finaste Johanna - känner på mig att det kommer bli en toppenkväll! wiiiii

Snart ska jag ner till stan och träffa mammsi en snabbis och hämta lite klackskor och väskor som hon har tagit med till mig! Och så ska det införskaffas ett par nya strumbyxor, hihi

Annars blir det städning idag och jag funderar även på vad jag ska göra till hösten - utomlands? Ja, tack! Jag hoppas och antagligen blir det så! iii

Nu ska jag se vad jag ska ha på mig ikväll, tror jag har en aning - men man vet aldrig vart det kan sluta ;)

Hoppas vi ses ikväll!

PUSS!

Ensam kväll

Jag tycker inte om när Henrik jobbar kväll, det blir så ensamt då.

Men jag har i alla fall pratat massa strunt och nödvändigheter med Lina i sisodär en timme - mycket bra och mycket behövligt! ♥

Och sen så har jag gjort smoothie och rostat mackor och nu tittar jag på Sex And The City, senare blir det Grey´s Anatomy (!!) och sen ska jag kolla på Andra Avenyn!

Så förhoppningsvis går tiden fort så han kommer hem snart, jag tycker inte om att gå och lägga mig ensam.

Kanske skulle poppa lite popcorn, skulle inte sitta fel!

PUSS!


Morgonpigg?

Här sitter jag alldeles klarvaken och påklädd, har varit vaken sen sju. För snart ska jag ta tåget tillbaka till mitt hjärta och krypa ner bredvid honom, hihi!

Ikväll ska jag ringa till Linis och prata massa strunt! Och så ska jag nog se på Sex and The City och på massa The Hills avsnitt såklart! Sen ska jag absolut inte missa säsongsstarten av Grey´s Anatomy och så är det ju Andra Avenyn ikväll - gött mos! Ska bara se till att hinna se allt, hihi

Bäst att borsta tänderna nu kanske, så jag hinner med tåget :)

PUSS!

Lång bilfärd

Jag är helt slut!

Idag har jag åkt till Örebro och hem igen. Jag åkte vid 09.30 och kom hem 17.30 - trött tjej! Men nu är i alla fall allt klart med lägenheten, så det är skönt. Fick bli en sväng ut till Marieberg Galleria med, köpte två söta ljuslyktor som jag ska hänga i Henriks sovrumsfönster, mys!

Ikväll är det äntligen säsongstart för Desperate Houswives, wiii! Och så ska jag kolla på nya Dating in the dark och Cougar Town - hoppas det är bra!

I morgon åker jag tillbaka till min pojk, längtar efter honom jättemycket faktiskt, trots att det bara har gått en dag, hihi!

På torsdag ska jag på Friskis & Svettis med Mickis och Allie - KUL! Ska nog börja ett nytt liv samtidigt, kan behövas! ;)

Nu ska jag ta mig en varm dusch!

PUSS!

Björkfors!

Hej älskade läsare!

Nu sitter jag hemma i lilla Björkfors, i morgon ska jag nämligen till Örebro och fixa det allra sista med lägenheten. Det är skönt att vara här, lugnt och stillsamt. Saknar såklart min lilla baby såklart, men han jobbar ju ändå kväll så han har ju inte så mycket tid med mig ;) Så passar på att träffa mammi och pappi då, hihi!

I fredags bar det av till Harrys med Lollet och Johie, mucho roligt och som vanligt massa knäppt folk på harrys - läkare å allt, haha! Självklart träffar man också på härligt och bra folk som alltid är kul att hälsa på! BRA KVÄLL!

I lördags var jag i Jönköping med Miltons och jag och Susanne hade en heldag på A6 och IKEA medan karlarna var på fotboll och köpte dator. En hel del shopping till lägenheten blev det, så nu börjar han allt komma i ordningen det där mannen! Och att jag och Susanne fick gå själva var nog bara bra, för då kunde vi springa runt hur mycket vi ville ;) På kvällen blev det chill och melodifestivalen - älskade Peter Jöback för övrigt!

Så har helgen sett ut, igår var jag med Lollo och idag har jag tvättat massa - duktigt!

Nepp, nu ska jag kila!


här får ni Hollow med Peter Jöback

PUSS!

RSS 2.0